ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

دستور روحانی به استاندار خراسان رضوی برای مقابله با کرونا

دستور روحانی به استاندار خراسان رضوی برای مقابله با کرونا رییس جمهوری امروز ۲۲ اسفند در تماس تلفنی با استاندار خراسان رضوی گزارش آخرین وضعیت این استان را در مقابله با شیوع بیماری همه‌گیر کرونا و درمان مبتلایان آن بررسی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 12
کد خبر: ۳۸۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، ظهر پنجشنبه در این تماس تلفنی به علیرضا رزم‌حسینی دستور داد همه اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم برای مقابله با شیوع ویروس عامل بیماری کرونا و درمان مبتلایان در خراسان رضوی مطابق روال جاری و با قوت هرچه تمامتر ادامه یابد.

 

رییس جمهوری همچنین با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات انجام شده از سوی کادر درمانی و بیمارستانی در خراسان رضوی برای مداوای بیماران مبتلا به کرونا، بر تداوم کامل و بی‌وقفه اجرای اقدامات پیشگیرانه تاکید کرد.

 

علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت شیوع ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا و آمار مبتلایان در این استان، نیاز‌ها و کمبود‌های موجود را به اطلاع رییس جمهوری رساند.

 

بر اساس آخرین آمار رسمی شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همه‌گیر می‌باشد در استان خراسان رضوی ۲۵۶ نفر است.

 

افزون بر ۷۵ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه ساکنان این استان زیرپوشش خدمات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌جام، تربت‌حیدریه و نیشابور هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار