چاره کلافگی در دوران قرنطینه خانگی-راهبرد معاصر

چاره کلافگی در دوران قرنطینه خانگی

در خانه بمانید! جمله‌ای که این روز‌ها زیاد می‌شنویم و کلید نجاتمان از اوضاع کنونی است، اما شاید ماندن در خانه ما را دچار کلافگی کند که برای رهایی از آن می‌توانیم توصیه‌های اساتید این حوزه را به کار بندیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، شیوع ویروس کووید ۱۹ و البته سرعت بالای شیوع آن باعث شده که متخصصین از ما بخواهند که این روز‌ها را در خانه خود سپری کرده و حتیالامکان از خروج از منزل اجتناب کنیم و به عبارتی دیگر خود را در خانه قرنطینه کنیم، اما این کار ممکن است برای برخی افراد سردرگمی، کلافگی و حتی افسردگی ایجاد کند.

 

مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی در کتابچه‌ای اینترنتی در خصوص راهکار‌هایی برای سازگاری با قرنطینه پیشنهاد داده است.

در این کتابچه اینترنتی آمده که دوران قرنطینه در خانه، بهترین زمان برای انجام کار‌هایی است که شما همیشه می‌خواستید از «شنبه» شروع کنید. پس برحسب علاقه خود آن‌ها را فهرست کرده و با زمان بندی مشخص انجام دهید.

 

در کنار استراحت کردن، برنامه زمانی سالمی داشته باشید. خوابتان را تنظیم کنید و بیش از حد نخوابید، زیرا خواب زیاد شما را کسل کرده و دچار رخوت می‌شوید. همچنین رژیم غذایی سالمی داشته باشید و از خوردن غذا‌های خام و نیم پز اجتناب کنید.

 

هر روز ورزش‌های سبکی را که می‌شود در محیط خانه انجام داد، تمرین کنید و در کنار آن آب زیاد بنوشید. این کار، بسیار در ایجاد احساس نشاط و سرحالی شما کمک می‌کند.

به یادگیری ادامه دهید. از انواع منابع اینترنتی معتبر و کتاب‌ها برای یادگیری به روش برنامه ریزی شده استفاده کنید. مطابق با نیاز‌های تحصیلی، در دوره‌های آنلاین شرکت کرده و تکالیف مربوط به آن را انجام دهید. همچنین یادگیری و تقویت زبان دوم یکی از کار‌های سرگرم کننده در این روز‌ها است.

 

هیچگاه خسته و ناامید نشوید

در بخش دیگری از این کتابچه آمده است که می‌توانید به انجام کار‌های هیجان انگیزی از جمله باغبانی، نقاشی یا هر کار دیگری که به آن علاقه دارید، بپردازید.

 

از نظر عاطفی قوی بمانید. از خواندن طولانی مدت خبر‌ها یا بحث درباره اطلاعات منفی اجتناب کنید. طبیعی است که اطلاعات منفی منجر به نوسانات خلقی در شما می‌شود. اگر برای مدت طولانی در حالت منفی هستید، باید به طور آگاهانه رفتار و خلقیات خود را تنظیم و متعادل کنید.

 

حمایت‌های بین فردی را حفظ کنید. با اعضای خانواده، دوستان و همکلاسی‌های خود در ارتباط تلفنی یا از طریق فضای مجازی باشید و با آن‌ها صحبت کنید. سعی کنید اخبار و اطلاعات منفی را بین خود رد و بدل نکنید و از آن دسته از اطرافیان که تحت فشار هستند، حمایت عاطفی کنید.

 

به طور کلی به توصیه سازمان جهانی بهداشت، در این شرایط هیچگاه خسته نشده و ناامید نشوید.

 

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد که تاکنون به بیش از ۱۰۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت امروز - شنبه ۲۴ اسفند - اعلام کرد: تاکنون ۱۲ هزار و ۷۲۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۶۱۱ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و چهار هزار و ۳۳۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار