روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

اگر کرونا ویروس در فضا منتشر شود!

محققان بر این باورند که واکنش بدن انسان‌ها در فضا، از زمین متفاوت است؛ بنابراین فضانوردان باید اقدامات احتیاطی گوناگونی انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه شیوع «کرونا ویروس» در سراسر کره زمین، شاید برایتان جالب باشد که بدانید اگر «کرونا ویروس» در فضا منتشر شود، چه اتفاقی می‌افتد؟

 

تاکنون مواردی رخ داده که فضانوردان «ناسا» در «ایستگاه فضایی بین‌المللی» دچار بیماری شده‌اند. بروز این موارد نشان داده که واکنش بدن در فضا نسبت به زمین متفاوت است.

 

این اتفاق زیاد رخ نمی‌دهد، ولی اگر یک فضانورد در فضا بیمار شود، داستان متفاوت‌تر از زمانی است که این اتفاق در زمین رخ می‌دهد.

 

به عنوان مثال، در سال ۱۹۶۸ میلادی، در جریان ماموریت «آپولو ۷» یکی از فضانوردان دچار سرماخوردگی شد.

 

تاثیر این سرماخوردگی بسیار متفاوت‌تر از زمین بود و فضانوردان ماموریت با کمبود دارو و پارچه مواجه شدند.

 

اما چنین اتفاقاتی برای گذشته بود، زیرا در حال حاضر فضانوردان قرنطینه‌های پیش از پرواز انجام می‌دهند تا از سلامتی آن‌ها اطمینان حاصل شود.

 

زمانی که فردی وارد فضا می‌شود، به دلیل تغییر در سطح هورمون‌های استرس، سیستم ایمنی بدن دچار تغییرات می‌شود.

 

حتی اگر فضانورد در زمین سیستم ایمنی قوی داشته باشد.

 

به این ترتیب فضانوردان در فضا مستعد ابتلا به آلرژی و بیماری‌های دیگر می‌شوند.

 

علاوه بر این، بیماری‌های ویروسی مانند آنفولانزا یا «کووید-۱۹» به راحتی می‌تواند در فضا و در شرایط بی‌وزنی انتقال پیدا کند.

 

«جاناتان کلارک» (Jonathan Clark) جراح سابق ناسا در پروژه‌های شاتل ناسا گفت: عدم وجود جاذبه مانع سقوط ذرات می‌شود؛ بنابراین این ذرات در هوا باقی می‌مانند و به راحتی قابلیت انتقال دارند.

 

برای جلوگیری از این موضوع، محفظه‌های تهویه تعبیه می‌شوند و هوا را فیلتر می‌کنند تا این ذرات از بین بروند.

 

علاوه بر این‌ها، فعالیت یک ویروس در فضا به نحوی است که ویروس‌های خفته تمایل به واکنش در برابر فشار‌های ناشی از فضا و فعال شدن مجدد دارند.

 

نکته بد دیگر این است که مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در فضا تاثیر کمتری نسبت به زمین دارد.

 

در نهایت می‌توان گفت که خطر انتشار ویروس در فضا شدیدتر است و درمان در آنجا متفاوت است.

 

«جاناتان کلارک» در نهایت افزود: اگر ویروسی مانند «کرونا ویروس» در فضا پخش شود، فضانوردان کار‌هایی را انجام می‌دهند که ما در زمین پیگیری می‌کنیم. به عنوان مثال در چنین مواردی فضانورد قرنطینه می‌شود.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده