پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه پرویز ثابتی، شکنجه‌گر مشهور ساواک دستگیر شد گودرزی: مجلس نسبت به حفظ عزت و اقتدار ایران حساس است علی لاریجانی: گروسی صلاحیت مدیرکلی آژانس را ندارد علم الهدی: خداوند نظام جمهوری اسلامی ایران را اداره می کند خاتمی: به دستور امام خمینی(ره) رژیم صهیونیستی باید از صحنه روزگار محو شود سفر پزشکیان به اجلاس اضطراری دوحه

رئیس‌جمهور: امسال جسم‌مان از اماکن متبرکه فاصله دارد، اما روحمان از همیشه به آنان نزدیک‌تر است

حسن روحانی گفت: امسال جسممان از اماکن متبرکه فاصله دارد، اما روحمان از همیشه به آنان نزدیک‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 17
کد خبر: ۳۸۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ قطعات ٢ و ٣ آزادراه شهید همت ـ کرج امروز با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

 

روحانی در آئین افتتاح این آزاد راه بیان داشت: این پروژه در ابتدای دولت یازدهم ۳ درصد رشد داشته و ۹۷ درصد آن در این دولت ساخته شده است.

 

وی گفت: این اتوبان اهمیت ویژه دارد. سال‌ها بود که مردم از آزاد راه اتوبان همت عبور می‌کردند و یک مرتبه با تابلویی به نام پایان اتوبان مواجه می‌شدند و ناچار بودند به سمت چپ گردش کنند.

 

روحانی تصریح کرد: قطعات ٢ و ٣ آزادراه شهید همت ـ کرج از پس فردا به روی مردم باز خواهد شد و آن تابلو قرمز پایان اتوبان برداشته و موجب خوشحالی مردم تهران و کرج می‌شود.

 

رئیس جمهور گفت: در این ماه‌های اخیر سه پروژه مهم را افتتاح کردیم که بسیار اهمیت داشت. یکی مترو هشتگرد برای استان تهران و البرز افتتاح شد. دومین پروژه آزاده راه شمال بود که افتتاح شد و بسیار اهمیت داشت.

 

روحانی اضافه کرد: آزاد راه تهران ـ شمال صنعت جاده سازی و قدرت ایران را در ایجاد تونل و پل به نمایش می‌گذارد. آن ۳۲ کیلومتری که جای آن ۹۰ کیلومتر را گرفته است سراسر پل یا تونل است و این قدرت مهندسین ایران را نشان می‌دهد که بسیار حایز اهمیت است. سومین پروژه هم در آستانه سال جدید افتتاح شد قطعه ۲ و ۳ آزاده راه شهید همت ـ کرج بود به بهره برداری رسید.

 

سه سال است که ما هرسال به آقای نوبخت می‌گوییم که آیا این اتوبان افتتاح می‌شود؟

 

وی گفت: تقریبا سه سال است که ما هرسال به آقای نوبخت می‌گوییم که آیا این اتوبان افتتاح می‌شود؟ و ایشان هم همیشه به ما قول می‌دهد که تلاش می‌کنیم تا عید افتتاح شود خدا را شکر با کمی تاخیر به افتتاح رسیدیم.

 

روحانی بیان داشت: سال ۹۹ مردم از این جاده استفاده می‌کنند. این کار انجام خواهد گرفت. بقیه طرح‌ها و پروژه‌های دیگر هم در سال ۹۹ افتتاح خواهد شد. ۱۰ هزار میلیاردتومان برای این آزادراه‌ها اعتبار هزینه شده است که ارزش فعلی این آزاد راه‌ها ۲۵ هزار میلیارد تومان است؛ بنابراین سرمایه خوبی برای مردم است.

 

این روز‌های سخت خواهد گذشت

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه این روز‌های سخت خواهد گذشت و شفا دست خداوند است، اظهار داشت: توجهمان باید به خداوند باشد و امسال جسم مان از اماکن متبرکه فاصله دارد، اما روحمان از همیشه به آنان نزدیک‌تر است. با کمک مردم و همت پزشکان از این روز‌های سخت عبور می‌کنیم. شفا دست خدا است، آینده و عظمت کشور دست خدا است و توجه ما باید کاملا به خداوند باشد.

 

وی در ادامه گفت: من به پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و بهداشتی که شبانه روز مشغول هستند و تلاش می‌کنند و جان بسیاری از مردم را نجات دادند و الان هم در حال درمان بیماران بستری در بیمارستان‌ها هستند، خداقوت می‌گوییم و در برابر آن‌ها تعظیم می‌کنیم و برای همه مریض‌ها آرزوی سلامت و شفا می‌کنیم.

 

اگر اتوبانی را از کنار پادگان رد می‌کنیم آن نهاد نظامی باید پول آن را بدهد

روحانی اظهار داشت: اجرای این طرح‌ها باعث ده برابر شدن قیمت زمین‌های اطراف آن می‌شود، پول این اتوبان را این زمین‌ها می‌تواند تامین کند. این زمین یا برای دولت است یا برای یک نهاد عمومی است یا برای نیرو‌های مسلح است یا برای بخش خصوصی است. اگر پادگانی است و اتوبان را از کنار آن رد می‌کنیم آن نهاد نظامی باید پول آن را بدهد یعنی زمین‌های آن ده برابر ارزش پیدا کرده است. اگر این‌ها پولهایشان را پرداخت کنند پول بسیاری از آزادراه‌ها از همین راه تامین می‌شود.

 

به گزارش فارس، قطعه ۲ این آزادراه از گرمدره تا شهرک جهان نما به طول ۵/۱ کیلومتر و قطعه ۳ از شهرک جهان نما تا جاده چالوس به طول ۴/۵ کیلومتر است. با بهره‌برداری از این قطعات ۳۵ درصد از بار ترافیکی جاده‌های مواصلاتی استان تهران و البرز به این آزادراه منتقل خواهد شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار