دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

برخورد با هنجارشکنان و برهم زنندگان آرامش مردم در دستور ویژه پلیس

فرمانده انتظامی پایتخت گفت: افرادی که با ایجاد رعب و وحشت، آرامش روحی و روانی مردم را به مخاطره بیندازند با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 17
کد خبر: ۳۸۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در خصوص آخرین وضعیت امنیتی شهر تهران در چهارشنبه سوری اظهار داشت: تا این لحظه - 20:30-  وضعیت بسیار مطلوبی را نسبت به چهارشنبه آخر سال نسبت به سال های گذشته شاهد بوده ایم.

 

فرمانده انتظامی پایتخت با تاکید بر این مطلب که ماموران پلیس تهران در تمام نقاط مستقر بوده و به صورت آماده باش صد در صد هستند اعلام کرد: برخورد با افرادی که با اقدامات هنجارشکنانه رعب و وحشت ایجاد کرده و آرامش روحی و روانی مردم را به مخاطره بیندازد در دستور کار ویژه پلیس بوده و ماموران بلافاصله برخورد خواهند کرد.

 

سردار رحیمی خاطرنشان کرد:خوشبختانه تا این لحظه مشکلی در تهران نداشته ایم و ماموران پلیس در سلامت هستند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر