ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

انگلیس واکسن کرونا را روی انسان آزمایش می‌کند

گروهی از محققان دانشگاه آکسفورد قصد دارند از ماه آینده میلادی یک واکسن احتمالی برای ویروس کرونا را روی انسان ها آزمایش کنند. واکسن مذکور از هفته آینده روی حیوانات آزمایش می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 20
کد خبر: ۳۸۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان انگلیسی تصمیم دارند در ماه های آینده واکسنی برای ویروس کرونا بسازند.

 

در همین راستا گروهی از محققان دانشگاه آکسفورد به رهبری پروفسور سارا گیلبرت تصمیم دارند ماه آینده میلادی یک واکسن احتمالی برای ویروس کرونا را روی انسان ها آزمایش کنند.

 

اگر این آزمایش موفقیت آمیز باشد، آزمایش بزرگتری انجام می شود تا تاثیرگذاری واکسن در مقابله با ویروس بررسی شود. البته آزمایش این واکسن روی حیوانات نیز از هفته آینده در «آزمایشگاه بهداشت عمومی انگلیس»(PHE) واقع در پورتون داون آغاز می شود.

 

به طور نرمال، آزمایش واکسن باید روی حیوانات تکمیل شود و پس از آن آزمایش روی انسان ها آغاز می شود. اما از آنجا که واکسن های مشابه در آزمایش هایی روی بیماری های دیگر موفق بوده اند، فعالیت برای تولید این واکسن نیز سرعت گرفته است.

 

پروفسور آدریان هیل مدیر انستیتو جنر در آکسفورد می گوید: می دانیم که هرچه سریع تر به یک واکسن نیاز داریم. این شرایط نرمالی نیست. ما تمام استانداردهای ایمنی آزمایش را رعایت می کنیم، اما به محض اینکه یک واکسن کارآمد بسازیم، تلاش برای نجات جان انسان ها سرعت می گیرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار