اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

نخستین بندر پهپاد‌های جهان افتتاح شد+ عکس

نخستین ایستگاه پهپاد‌ها و وسایل نقلیه عمود پرواز برقی (وریپورت) جهان افتتاح شد. قرار است طی ۵ سال آینده ۲۰۰ ایستگاه مشابه در سراسر جهان ساخته شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 26
کد خبر: ۱۳۱۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، ایستگاه «ایر-وان» (Air-One) در کاونتری قرار دارد و قرار است مرکزی برای از زمین بلند شدن و فرود پهپاد‌ها و وسایل نقلیه عمود پرواز از جمله خودرو‌ها و تاکسی‌های پرنده باشد.

به گفته شرکت «اوربن ایر پورت» سازنده «ایر-وان» در انگلیس، این سایت به عنوان طراحی برای بیش از ۲۰۰ ایستگاه پهپاد در سراسر جهان به حساب می‌آید که قرار است طی ۵ سال آینده ساخته شوند.


نخستین بندر پهپاد‌های جهان افتتاح شد+ عکس
ریکی ساندهو بنیانگذار و مدیر ارشد این شرکت می‌گوید: افتتاح ایر-وان اهمیت زیادی دارد و نشان دهنده سرآغاز عصر جدید حمل ونقل، عصر عدم انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و سفر‌های بدون ترافیک در شهر‌ها است. خودرو‌ها در جاده و قطار‌ها روی ریل حرکت می‌کنند. هواپیما‌ها نیز فرودگاه دارند. اکنون وسایل نقلیه عمود پرواز برقی نیز یک بندر هوایی شهری دارند.

نخستین بار خبر افتتاح «ایر-وان» در اکتبر ۲۰۲۱ میلادی اعلام شد، اما این سایت به طور رسمی دیروز افتتاح شد. به گفته ساندهو طراحی، ساخت و عملیاتی کردن این سایت در ۱۵ ماه انجام شده است.

او در این باره افزود: وان ایر نخستین مدل از ناوگان زیربنای ما است.

ارسال نظر