اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد

نخستین بندر پهپاد‌های جهان افتتاح شد+ عکس

نخستین ایستگاه پهپاد‌ها و وسایل نقلیه عمود پرواز برقی (وریپورت) جهان افتتاح شد. قرار است طی ۵ سال آینده ۲۰۰ ایستگاه مشابه در سراسر جهان ساخته شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 26
کد خبر: ۱۳۱۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، ایستگاه «ایر-وان» (Air-One) در کاونتری قرار دارد و قرار است مرکزی برای از زمین بلند شدن و فرود پهپاد‌ها و وسایل نقلیه عمود پرواز از جمله خودرو‌ها و تاکسی‌های پرنده باشد.

به گفته شرکت «اوربن ایر پورت» سازنده «ایر-وان» در انگلیس، این سایت به عنوان طراحی برای بیش از ۲۰۰ ایستگاه پهپاد در سراسر جهان به حساب می‌آید که قرار است طی ۵ سال آینده ساخته شوند.


نخستین بندر پهپاد‌های جهان افتتاح شد+ عکس
ریکی ساندهو بنیانگذار و مدیر ارشد این شرکت می‌گوید: افتتاح ایر-وان اهمیت زیادی دارد و نشان دهنده سرآغاز عصر جدید حمل ونقل، عصر عدم انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و سفر‌های بدون ترافیک در شهر‌ها است. خودرو‌ها در جاده و قطار‌ها روی ریل حرکت می‌کنند. هواپیما‌ها نیز فرودگاه دارند. اکنون وسایل نقلیه عمود پرواز برقی نیز یک بندر هوایی شهری دارند.

نخستین بار خبر افتتاح «ایر-وان» در اکتبر ۲۰۲۱ میلادی اعلام شد، اما این سایت به طور رسمی دیروز افتتاح شد. به گفته ساندهو طراحی، ساخت و عملیاتی کردن این سایت در ۱۵ ماه انجام شده است.

او در این باره افزود: وان ایر نخستین مدل از ناوگان زیربنای ما است.

ارسال نظر