وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

جزئیات آزادی روح‌الله‌نژاد از زبان سخنگوی قوه قضائیه

جزئیات آزادی روح‌الله‌نژاد از زبان سخنگوی قوه قضائیه سخنگوی قوه قضائیه گفت: روح‌الله‌نژاد که از جوانان نخبه و علمی کشورمان است، با ادعای دور زدن تحریم‌ها از ناحیه دستگاه قضایی آمریکا تحت تعقیب بود و از کشور‌های مختلف خواسته بودند نسبت به دستگیری و استرداد وی به آمریکا اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 21
کد خبر: ۳۸۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در خصوص جزئیات آزادی جلال روح الله نژاد، گفت: لازم می‌دانم در ابتدا توفیق جمهوری اسلامی ایران در آزادسازی آقای مهندس روح الله نژاد که از جوانان نخبه و علمی کشورمان بود را به مردم و خانواده او تبریک عرض کنم.

 

وی افزود: این هموطن ما با ادعای دور زدن تحریم‌ها از ناحیه دستگاه قضایی آمریکا تحت تعقیب قرار گرفته بود و از کشور‌های مختلف خواسته بودند که نسبت به دستگیری و استراد او به آمریکا اقدام کنند.

 

سخنگوی قوه قضاییه بیان داشت: این در حالی است که این ادعا یک ادعای واهی و فاقد وصف مجرمانه بود.

 

اسماعیلی تصریح کرد: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران در شکستن هیمنه پوشالی آمریکا و این حکم ظالمانه در مورد هموطنمان که از ماه‌ها قبل در فرانسه دستگیر شده بود و در زندان فرانسه بسرمی‌برد و قرار بود که به آمریکا اعزام شود، توفیقی پیدا کرد و در یک اقدام کاملا هماهنگ در بخش‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران مرکب از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، وزارت امور خارجه، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت اطلاعات و قوه قضاییه با تأکید بر استراتژی مقاومت در برابر ظلم‌ها و زورگویی‌های آمریکا، موفق شدیم تا این اقدام خداپسندانه انجام شود.

 

وی خاطرنشان کرد: متقابلا دولت جمهوری اسلامی و قوه قضاییه نیز با عقب نشینی دولت فرانسه و پذیرفتن آزادسازی هموطن ما، یکی از اتباع کشور فرانسه که به جرم اقدام علیه امنیت در کشور بازداشت بود را با تخفیف مجازات در یک فرآیند قانونی آزاد کرد و به کشور خود بازگشت.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار