۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

تعیین تکلیف حداقل حقوق دانشجومعلمان در سال ۹۹

مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی آموزش و پرورش درباره تعیین تکلیف حقوق دانشجومعلمان در سال ۹۹ توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 22
کد خبر: ۳۸۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سال گذشته بود که افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق کارمندان دولت برای دانشجومعلمان جنجال بسیاری به پا کرد و بعد از تایید و تکذیب‌های بسیار و پیگیری‌های رسانه‌ای و بهارستانی‌ها در نهایت به ثمر رسید.

 

برای سال ۹۹ هم آنطور که مجلس تصویب و شورای نگهبان تایید کرده است حداقل حقوق کارمندان دولت باید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان باشد و این مبلغ برای تمام گروه‌های کارمندان دولت لحاظ می‌شود.

 

با توجه به شرایط سال گذشته درباره تعیین تکلیف حقوق دانشجومعلمان، یار محمد حسین‌بر مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی آموزش و پرورش به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گفت: هر مبلغی که برای سایر کارمند‌ها به عنوان حقوق در نظر گرفته شود و به ما هم آن را ابلاغ کنند برای دانشجومعلمان اعمال می‌کنیم.

 

او ادامه داد: هیچ محدودیتی برای اعمال حداقل حقوق کارمندان برای دانشجومعلمان وجود ندارد چراکه آن‌ها هم جزو کارمندان دولت محسوب می‌شوند.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی آموزش و پرورش با اشاره به شرایط سال گذشته برای اعمال افزایش حقوق اظهار کرد: به عنوان یک دستگاه اجرایی برای اعمال این افزایش نیاز به مجوز‌های قانونی سازمان اداری استخدامی یا برنامه و بودجه داشتیم که اکنون این مجوز را داریم و هیچگونه مشکلی بابت پرداخت وجود ندارد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار