سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

دستور فوری فرمانده سپاه درباره مناطق سیل زده

دستور فوری فرمانده سپاه درباره مناطق سیل زده سخنگوی سپاه از دستور سرلشکر حسین سلامی برای گسیل فوری امکانات و ظرفیت‌های مهندسی و امدادی سپاه به مناطق سیل‌زده استان‌های جنوبی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی نزولات آسمانی و بارش های اخیر در کشور و وقوع سیل در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی دستوری به فرماندهان نیروها و سپاه های استان‌های کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و نیز فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) ابلاغ کرد به فوریت امکانات و ظرفیت‌های مهندسی و امدادی خود را برای کمک به مردم سیل زده مناطق سیل‌زده گسیل دارند.

 

سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه با اعلام این خبر گفت: فرمانده کل سپاه در این ابلاغ با ابراز تاسف از وقوع مجدد حادثه سیل در مناطقی از کشور  و ضرورت رسیدگی فوری به مشکلات و رفع نیازمندیهای مردم سیل زده بر لزوم سازماندهی و بسیج امکانات، تجهیزات و ماشین آلات مهندسی و ظرفیت‌های امداد و خدمت رسانی سپاه و بسیج را مورد تاکید قرار دادند.

 

سردار شریف تصریح کرد:یگان های امدادی سپاه و بسیج از همان ساعات اولیه حادثه سیل با هدایت فرماندهان استانی و حضور در مناطق، عملیات امداد و خدمت رسانی را آغاز کرده اند و  همراه با سایر دستگاه ها و نیروهای امدادی درحال نقل و انتقال و فراهم سازی شرایط استقرار موقت سیل زدگان هستند.

 

وی همچنین از تاکید سرلشکر سلامی به فرمانده نیروی دریایی سپاه در اعزام بالگردهای امدادی مورد نیاز به مناطق سیل زده خبر داد و افزود: مأموریت ویژه فرمانده نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) برای بهره گیری از تجهیزات، امکانات و ماشین آلات مهندسی موجود در استان های درگیر سیل و در صورت نیاز اعزام ظرفیت استان های همجوار  برای توسعه و تسریع عملیات ترمیم، بازسازی و بازگشایی پل های مواصلاتی تخریب شده و راههای روستایی و محلی مسدود شده از دیگر موضوعات مورد تاکید فرمانده کل سپاه است.

 

سخنگوی سپاه در پایان هم پوشانی و هماهنگی اقدامات نیروها، سپاه های استانی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در رسیدگی و حمایت های جامع و منسجم از آسیب دیدگان تا زمان استقرار آرامش و بازگشت زندگی مردم به شرایط عادی را از موارد مهم دانست که با دستور فرمانده کل سپاه مورد اهتمام فرماندهان در مناطق سیل‌زده قرار خواهد گرفت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار