ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

جزئیات ممنوعیت‌های ۱۳ فروردین/ توزیع کارت تردد برای شاغلین

جزئیات ممنوعیت‌های ۱۳ فروردین/ توزیع کارت تردد برای شاغلین استاندار تهران گفت: تمامی ممنوعیت‌های ترددی در استان تهران تا دو هفته ادامه دارد و برای روز ۱۳ فروردین هم تمامی پارک‌ها و بوستان‌ها و مراکز تفریحی در تمام استان تهران تعطیل هستند و اجازه تجمع داده نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 27
کد خبر: ۳۹۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران  درباره ممنوعیت مبادی ورودی و خروجی استان تهران اظهار داشت: براساس آماری که از پلیس دریافت کردم، امروز هیچ‌گونه خودروی غیربومی وارد تهران نشده است و هیچ خودروی تهرانی نیز از استان خارج نشده است.

 

هیچ خودروی بومی خارج و هیچ خودروی غیر بومی وارد تهران نشده است

وی تأکید کرد: بدون هیچ‌گونه رانت و فشاری، طرح ممنوعیت ورود و خروج خودرو‌های غیربومی به استان تهران اجرایی شده است و ادامه نیز دارد.

 

وی ادامه داد: مقرر شده است که ممنوعیت ورود و خروج خودرو‌ها تا دو هفته ادامه داشته باشد و تغییرات احتمالی در این خصوص اطلاع رسانی خواهد شد. ولی استانداری تهران آمادگی لازم را برای اجرای دو هفته‌ای این ممنوعیت‌ها دارد.

 

ارائه کارت به کارمندان و کارگران استانی

وی یادآور شد: سازوکاری در نظر گرفته شده است که کارمندان و کارگرانی که در استان‌های تهران، البرز و یا سمنان سکونت دارند و یا شاغل هستند، با دریافت کارتی مشخص بتوانند تردد داشته باشند، چرا که تعدادی از کارگران و کارمندان هستند که در استان تهران ساکن هستند، ولی محل کارشان در دیگر استان‌ها است و یا بالعکس، که مقرر شد این موارد احصا شود و کارتی از سوی پلیس در اختیارشان قرار بگیرد تا بتوانند تردد داشته باشند.

 

محسنی بندپی بیان داشت: در این خصوص از روز چهارشنبه هفته گذشته نامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی زده شده است تا کارمندان و کارگران خود را در این خصوص معرفی کنند.

 

سفر برگ چیست؟

وی درباره سامانه سفربرگ شهرداری تهران نیز گفت: شهرداری در جلسه مطرح کرد که سامانه‌ای با عنوان «سفر برگ» که می‌توانند مردم در تردد کاری و ضروری که بین شهرستان‌های استان تهران دارند، در این سامانه ثبت‌نام کنند و نسبت به دریافت «سفر برگ» اقدام کنند.

 

ممنوعیت‌های سیزده فروردین

وی درباره ممنوعیت‌های روز سیزدهم فروردین‌ماه نیزگفت: قطعاً در روز سیزدهم فروردین ماه و دیگر روزها، مردم نمی‌توانند در بوستان‌ها، مراکز خرید و یا دیگر بخش‌ها تجمعی داشته باشند، ولی ممنوعیت تردد از در خانه‌ها هم ندارند.

 

استاندار تهران خاطرنشان کرد: صددرصد نه تنها در شهر تهران بلکه در دیگر شهرستان‌های اطراف استان تهران هم تمهیداتی اندیشیده شده است که از تجمعات جلوگیری شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار