۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

برای پیشگیری از ابتلا به کرونا چه مواد غذایی بخوریم؟

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه مردم در زمان شیوع کرونا باید از همه گروه‌های غذایی به صورت متعادل استفاده کنند، گفت: اگر این موضوع رعایت شود نیاز به مصرف مکمل خاصی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 30
کد خبر: ۳۹۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در کنفرانس خبری با تأکید بر رعایت اصل تعادل و تنوع مواد غذایی، اظهار داشت: مکمل‌هایی که برخی گروه‌های خاص مانند مادران باردار و شیرده و کودکان زیر 2 سال باید بر طبق دستورالعمل وزارت بهداشت به صورت روزانه مصرف کنند، در این زمان نیز باید ادامه داشته باشد.

 

وی با اشاره به اجرای برنامه مکمل یاری وزارت بهداشت ، افزود: افراد بالای 12 سال باید هر ماه یک قرص ویتامین دی 50 هزار واحد مصرف کنند و این روند ادامه داشته باشد؛ ضمن اینکه افراد 2 تا 12 ساله نیز هر دو ماه یکبار باید ویتامین دی 50 هزار واحدی مصرف کنند.

 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان داشت: افراد زیر 2 سال نیز باید ویتامین AD مصرف کنند و غیر از این، توصیه دیگری برای مصرف مکمل‌های دیگر نمی‌کنیم.

 

عبدالهی با تأکید بر اینکه مردم باید از همه گروه‌های غذایی استفاده کنند و اگر این موضوع به صورت روزانه رعایت شود نیاز به مصرف مکمل خاصی وجود ندارد،‌گفت: افرادی که دوره نقاهت بیماری کرونای خود را می‌گذرانند باید مایعات بیشتری مصرف کنند.

 

وی اضافه کرد:این افراد در دوران نقاهت خود باید نوشیدنی‌های گرم مانند چای کمرنگ، شیر کم‌چرب، سوپ و غذاهای آبکی مصرف کنند؛ ضمن اینکه مصرف فست‌فودها و غذاهای سرخ شده به این افراد توصیه نمی‌شود و بهتر است در دوران نقاهت خود غذاهای ساده مصرف کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار