شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

هشدار مشاور رهبری درباره تحرکات نظامی آمریکا در عراق

هشدار مشاور رهبری درباره تحرکات نظامی آمریکا در عراق دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با تاکید بر اینکه تغییرات نظامی پایگاه‌های آمریکا در عراق در راستای تغییرات آرایش دفاعی و امنیتی ارتش آمریکا و در جهت تحمل آسیب‌پذیری کم‌تر تحلیل می‌شود، عنوان کرد: به سیاستمداران و ارتش آمریکا توصیه می‌کنیم قبل از هر اقدامی به مسؤولیت و تبعات اقدامات تحریک‌آمیز خود بیندیشند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 02
کد خبر: ۳۹۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا طی یادداشتی در تحلیل تحرکات نظامی آمریکا در عراق و در واکنش به ادامه حضور نامشروع و غیرقانونی ارتش تروریستی آمریکا در عراق نوشت: دولت و حاکمیت آمریکا بایستی تکلیف خود را در پایبندی به معاهدات و قوانین بین الملل معین کنند، اگر دولت فعلی پایبند به قوانین حقوقی بین الملل و تصمیمات نمایندگان قانونی ملت‌ها است، پارلمان عراق طی مصوبه‌ای در دی‌ماه تحت عنوان اخراج نظامیان خارجی از کشور خواستار خروج نظامیان تروریست آمریکائی از خاک عراق شد و ادامه حضور این نظامیان بعد از این مصوبه نماد نقض حاکمیت ملی عراق می‌باشد و اگر دولت و حاکمیت آمریکا پایبند قوانین و معاهدات بین الملل نمی‌باشند باید تبعات حضور غیر قانونی و اشغال خاک عراق را بپذیرند و دفاع مشروع و قانونی مردم، دولت و ارتش عراق در برابر شرارت‌ها و ماجراجویی‌های آمریکا اجتناب ناپذیر است.

 

در ادامه این یادداشت آمده است: حضور قانونی بعد از مصوبه پارلمان عراق منتفی است و مردم عراق در برابر حضور غیر قانونی ارتش آمریکا می‌ایستد و با شرایط فعلی ایالات متحده و ارتش آمریکا در عراق، نقض حاکمیت ملی عراق به نفع ارتش آمریکا و دولت مرکزی ایالات متحده آمریکا نمی‌باشد و البته منطقه تحمل تنش‌های جدید را ندارد.

 

سرلشکر صفوی ادامه داده است: دوران افول قدرت سیاسی و نظامی آمریکا در جهان و منطقه غرب آسیا فرا رسیده است و نظامیان آمریکایی می‌دانند به نفع آن‌ها نیست که اقدامی بکنند، البته تغییرات نظامی پایگاه‌های آمریکا در عراق در راستای تغییرات آرایش دفاعی و امنیتی ارتش آمریکا و در جهت تحمل آسیب پذیری کمتر تحلیل می‌شود، اما به هر جهت ادامه تنش‌ها با توجه به ادامه اشغالگری آمریکایی‌ها دور از ذهن نمی‌باشد و در این بین سیاست کلی جمهوری اسلامی ایران دفاع از دولت، پارلمان و ملت عراق و حقوق قانونی عراق می‌باشد.

 

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل با اشاره به اوضاع اقتصادی و سیاسی پیش روی آمریکا نوشت: شرایط داخلی آمریکا در رابطه با بیماری کرونا و اشاعه وسیع آن که متاسفانه جان عده‌ای از مردم آمریکا را گرفته، نزدیکی به انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیش رو و سختی کنترل اوضاع داخلی ایالات متحده آمریکا شرایط را برای درگیری نظامی آمریکا در منطقه پیچیده و دشوار می‌سازد و سیاستمداران و فرماندهان ارشد نظامی آن‌ها از درگیری نظامی وسیع در منطقه پرهیز می‌کنند و در صورت وخامت اوضاع در منطقه باید منتظر بحران بزرگتری در ایالات متحده آمریکا باشیم و این در حالی است که افکار عمومی آمریکائی‌ها و سیاستمداران آن قصد ندارند درمعادلات میدانی عراق شاهد کشته شدن سربازان آمریکائی باشند و وقوع چنین بحرانی می‌تواند انتقادات جدی را از جانب حزب مقابل متوجه حزب حاکم نماید.

 

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در ادامه به آمریکایی‌ها توصیه کرد: به سیاستمداران و ارتش آمریکا توصیه می‌کنیم قبل از هر اقدامی به مسئولیت و تبعات اقدامات تحریک آمیز خود بیندیشند، در ماجرای ترور سپهبد شهید قاسم سلیمانی آن‌ها تصور نمی‌کردند با چنین پاسخی از جانب جمهوری اسلامی ایران روبرو شوند و این اقدام آن‌ها باعث شد هیمنه قدرت آمریکا در منطقه فرو بریزد. هم اکنون نیز ملت عراق، جوانان برومند عراقی و گروه‌های مقاومت با هوشمندی و درایت کامل آماده دفع تحرکات احتمالی نظامیان آمریکایی هستند و هر اقدام آمریکا شکست راهبردی بزرگتری را در کارنامه رئیس جمهور فعلی آمریکا رقم خواهد زد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار