آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

مشاور ترامپ: آمریکا قصد حمله به چند موضع نظامی عراقی را دارد

مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در خاورمیانه مدعی شد که آمریکا قصد دارد علیه چند موضع نظامی در عراق عملیاتی هوایی انجام دهد، اما نه در مقطع کنونی.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 02
کد خبر: ۳۹۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «گابریل صوما» مشاور «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خاورمیانه، امروز (پنجشنبه)، در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه» مدعی شد که آمریکا قصد دارد یک عملیات هوایی علیه چند پایگاه نظامی در عراق انجام دهد، اما نه در مقطع کنونی.

 

در همین ارتباط، مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در خاورمیانه مدعی شد: «کاخ سفید با فرماندهان نظامی در خصوص اجرای یک عملیات هوایی علیه مواضعی نظامی که بقای نیرو‌های آمریکایی را در عراق تهدید می‌کند، بحث کرده است».

 

صوما خاطر نشان کرد که این عملیات به علت درگیری آمریکا با شیوع ویروس کرونا و اوضاع بهداشتی و سیاسی بد کشور عراق اکنون انجام نخواهد شد.

 

ائتلاف آمریکایی در عراق ظرف یکی دو هفته اخیر از برخی پایگاه‌هایش در عراق عقب نشینی کرده است و برخی منابع عراقی می‌گویند بیم آمریکا از ادامه حملات مقاومت به این پایگاه‌ها دلیل آن بوده است.

 

رسانه‌های عراقی می‌گویند همه نیرو‌های آمریکایی که تاکنون از پایگاه‌هایشان عقب نشینی کرده‌اند و همچنین آن‌هایی که طی هفته‌های آتی عقب نشینی خواهند کرد به سمت پایگاه‌های «حریر» در شرق اربیل و «عین الأسد» در غرب الرمادی رفتند».

 

مشاور ترامپ همچنین در ارتباط با سامانه «پاتریوت» گفت: «سامانه موشکی پاتریوت به پایگاه‌های عراقی رسیده است تا از نیرو‌های آمریکا در برابر حمله موشکی دفاع کند». وی همچنین اشاره کرد: «سامانه طی روز‌های نزدیک آتی فعال خواهد شد».

 

گابریل صوما در ادامه گفت: «سامانه پاتریوت در راستای محافظت از نیرو‌های آمریکایی حاضر در عراق ارسال شده است».

 

در همین ارتباط، یک پایگاه خبری مربوط به داده‌های نظامی امروز از نامه محرمانه نخست وزیر دولت پیشبرد امور عراق به وزیر دفاع آمریکا و هشدار درباره پیامد‌های استقرار پاتریوت در عراق و درخواست برای به تعویق انداختن آن خبر داد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار