پزشکیان در اهواز دست به بیل شد / آغاز طرح ملی خشت‌گذاری آغاز + عکس پزشکیان: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست باند قاچاق سوخت در نیروگاه شهید رجایی منهدم شد وزیر آموزش و پرورش: تدابیری برای حل مشکلات آموزش و پرورش خوزستان در نظر گرفته شده است ظریف، عبدالعلی‌زاده و شریف زادگان عضو شورای‌عالی آمایش سرزمین شدند «حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها درصورت عدم اصلاح قانون توسط مجلس سال آینده برگزار می‌شود موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند

چرا مسئله امنیت فضای مجازی حل نشد؟

دبیرشورای عالی فضای مجازی گفت: امنیت فضای مجازی در دوره‌ای، عامدانه حل‌نشده باقی ماند و علت آن هم این است که حکمرانی فضای مجازی در بیرون از مرزها مبتنی بر حکمرانی اینترنت است که در اختیار یک شرکت آمریکایی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 02
کد خبر: ۳۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛  سیدابوالحسن فیروزآبادی پیش از ظهر امروز در افتتاحیه دومین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد اظهار کرد: اگر سیاست را به عنوان مدیریت قدرت در نظر بگیریم در این حوزه با حضور قدرت نرم روبرو هستیم و در صورت حرکت به سمت نظام‌های هوشمند با پدیده‌های هوشمندی روبرو می‌شویم که شکل ویژه حکمرانی را به ما دیکته می‌کنند. مثال آن بروز و ظهور پلت‌فرم‌ها است که برای ما هنجارسازی می‌کنند و به ارزش و مقررات تبدیل می‌شوند.

دبیرشورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: در حوزه سیاسی نیز بحث مشارکت اجتماعی و جامعه مدنی مطرح است اما به نظر من قدرت نرم بایستی در کنار قدرت سخت در مباحثات مدیریت سیاسی و حاکمیتی مورد توجه قرار گیرد. چند پدیده به عنوان متغیرهای اصلی در فضای مجازی مورد توجه است اول اینکه سرعت تحولات بالاست. بنابر این نباید در یک نظام حکومتی برای تصویب یک مقرره بین 5 تا 10 سال زمان صرف شود.

وی افزود: بحث دیگر این است که در این فضا مسئله هویت حل نشده است بایستی در نظام حکمرانی مسئله هویت و مسئله گمنامی مدنظر قرار گرفته شود. مورد دیگر که به آن کم‌توجهی شده است مسئله امنیت فضای مجازی است. این موضوع به عمد در دوره‌ای حل نشده باقی ماند و علت آن این است که حکمرانی فضای مجازی در بیرون از مرزها مبتنی بر حکمرانی اینترنت است که در اختیار یک شرکت آمریکایی است.

فیروزآبادی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات حکمرانی امروز با نخبگان تک رشته‌ای و رشته‌های تک‌نخبه‌ای حل نمی‌شود بلکه به شبکه‌ای از نخبگان نیازمند است. باید در اصول فراحکمرانی خود تجدید نظر کنیم و در بحث حکمرانی باید تصمیم‌های بزرگی بگیریم و مشارکت را مورد توجه قرار دهیم و به دنبال تعامل نخبگان و جامعه مدنی در مدیریت این کشور باشیم.

ارسال نظر