قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

چرا مسئله امنیت فضای مجازی حل نشد؟

دبیرشورای عالی فضای مجازی گفت: امنیت فضای مجازی در دوره‌ای، عامدانه حل‌نشده باقی ماند و علت آن هم این است که حکمرانی فضای مجازی در بیرون از مرزها مبتنی بر حکمرانی اینترنت است که در اختیار یک شرکت آمریکایی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 02
کد خبر: ۳۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛  سیدابوالحسن فیروزآبادی پیش از ظهر امروز در افتتاحیه دومین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد اظهار کرد: اگر سیاست را به عنوان مدیریت قدرت در نظر بگیریم در این حوزه با حضور قدرت نرم روبرو هستیم و در صورت حرکت به سمت نظام‌های هوشمند با پدیده‌های هوشمندی روبرو می‌شویم که شکل ویژه حکمرانی را به ما دیکته می‌کنند. مثال آن بروز و ظهور پلت‌فرم‌ها است که برای ما هنجارسازی می‌کنند و به ارزش و مقررات تبدیل می‌شوند.

دبیرشورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: در حوزه سیاسی نیز بحث مشارکت اجتماعی و جامعه مدنی مطرح است اما به نظر من قدرت نرم بایستی در کنار قدرت سخت در مباحثات مدیریت سیاسی و حاکمیتی مورد توجه قرار گیرد. چند پدیده به عنوان متغیرهای اصلی در فضای مجازی مورد توجه است اول اینکه سرعت تحولات بالاست. بنابر این نباید در یک نظام حکومتی برای تصویب یک مقرره بین 5 تا 10 سال زمان صرف شود.

وی افزود: بحث دیگر این است که در این فضا مسئله هویت حل نشده است بایستی در نظام حکمرانی مسئله هویت و مسئله گمنامی مدنظر قرار گرفته شود. مورد دیگر که به آن کم‌توجهی شده است مسئله امنیت فضای مجازی است. این موضوع به عمد در دوره‌ای حل نشده باقی ماند و علت آن این است که حکمرانی فضای مجازی در بیرون از مرزها مبتنی بر حکمرانی اینترنت است که در اختیار یک شرکت آمریکایی است.

فیروزآبادی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات حکمرانی امروز با نخبگان تک رشته‌ای و رشته‌های تک‌نخبه‌ای حل نمی‌شود بلکه به شبکه‌ای از نخبگان نیازمند است. باید در اصول فراحکمرانی خود تجدید نظر کنیم و در بحث حکمرانی باید تصمیم‌های بزرگی بگیریم و مشارکت را مورد توجه قرار دهیم و به دنبال تعامل نخبگان و جامعه مدنی در مدیریت این کشور باشیم.

ارسال نظر