سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

ماجرای تردد خودرو‌های با پلاک‌های غیربومی در تهران

جانشین فرمانده پلیس راه کشور تاکید کرد که براساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در حال حاضر صرفا افراد بومی و ساکن هر شهر مجوز ورود به شهر‌ها را دارند و ورود افراد غیرساکن به شهر‌ها ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ ایوب شرافتی با اشاره به دستورالعمل اجرایی کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا، گفت: در حال حاضر صرفا افراد بومی و ساکن هر شهر مجوز ورود به شهر‌ها را دارند و ورود افراد غیر ساکن به شهر‌ها ممنوع است. البته خروج افراد غیر ساکن از شهر‌های مختلف بلامانع است، به طوری که این افراد در طول مسیر اجازه ورود به سایر شهر‌ها را ندارند و باید از مسیر کنارگذر‌ها عبور کنند.

 

جانشین فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه باید به تصمیم گیری‌ها و ابلاغیه‌ها احترام بگذاریم، اظهارکرد: ما محور‌های ورودی و خروجی اصلی شهر‌ها را مسدود کرده‌ایم، اما هر شهر چندین راه دسترسی دارد. در حال حاضر پلیس راهور ۲۹۶ نقطه را در کشور مسدود کرده است.

 

شرافتی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، درباره تردد خودرو‌ها با پلاک‌های غیربومی در برخی شهر‌ها نظیر تهران تصریح کرد: بسیاری از پلاک‌های غیر بومی حاضر در شهر تهران افرادی هستند که قبل از شیوع ویروس کرونا به تهران آمده اند یا با پلاک‌های غیر بومی در تهران ساکن هستند.

منبع:  ایسنا

ارسال نظر