غیبت قطعی ۶ استقلالی در اصفهان اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی

آیا ابتلای مجدد به کرونا پس از بهبودی ممکن است؟

فوق تخصص ریه و مراقبت‌های ویژه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، گفت: تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که یکبار به ویروس کرونا مبتلا شدند، نسبت به آن ایمنی پیدا می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر جماعتی - قائم مقام بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در پاسخ به این سوال که آیا احتمال ابتلای مجدد فرد بهبودیافته از کرونا وجود دارد؟، اظهار کرد: به طور کلی این موضوع بسته به شرایط ایمنی بدن افراد، متفاوت است.

 

وی توضیح داد: صرفا در مواردی که فرد سیستم ایمنی ضعیفی داشته و بدنش نتواند مصونیت لازم را ایجاد کند، ممکن است مجددا به بیماری کرونا مبتلا شود.

 

این فوق تخصص ریه و مراقبت‌های ویژه، ضرورت انجام تست آزمایشگاهی پس از گذراندن دوره بیماری توسط مبتلایان به کرونا را مورد تاکید قرار داد و افزود: اگر چنانچه آزمایش خون نشان دهد که سطح ایمنی بدن به حد قابل قبولی رسیده، معمولا و در بیشتر موارد بدن در برابر ویروس کووید ۱۹ مقاوم شده و فرد در مقابل این ویروس مصونیت پیدا کرده است.

 

جماعتی در بخش دیگر سخنان خود درباره باور‌های غلط مصونیت در برابر کووید ۱۹، اظهار داشت: زمانی که بیماری عفونی در سطح جامعه همه‌گیر می‌شود متاسفانه باور‌های غلطی رواج پیدا می‌کند که منجر به رفتار‌ها و درمان‌های نابجا می‌شود. به طورمثال، مدتی است در فضای مجازی استفاده از سشوار داغ در بینی برای پیشگیری یا از بین بردن ویروس کرونا منتشر شده، این باور نه تنها اثری در پیشگیری از این بیماری ندارد بلکه باعث می‌شود مخاط بینی دچار سوختگی شده و در ادامه عوارض دیگری نیز به وجود آید.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه درباره مصرف الکل برای پیشگیری از کرونا نیز هشدار داد و خاطرنشان کرد: کاربرد الکل ضدعفونی کننده صرفا در محل‌هایی که دسترسی به آب و صابون مشکل است، توصیه می‌شود و استفاده خوراکی آن برای پیشگیری از کرونا فرد را دچار صدمات جبران ناپذیری از جمله کوری، نارسایی کلیه و در مواردی مرگ خواهد کرد.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به مردم توصیه کرد که اطلاعات و اخبار مربوط به حوزه بهداشت و درمان را از سایت‌ها، صفحات و مراجع معتبر و آکادمیک پیگیری کنند.

منبع:  ایسنا

ارسال نظر