گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بوریس جانسون به کما رفت؟

مدتی قبل که نخست وزیر انگلیس به کرونا مبتلا و به بیمارستان منتقل شده بود اینک اخباری در خصوص اینکه بوریس جانسون به کما رفته است منتشر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که هفته گذشته به کرونا مبتلا شده بود ابتدا خود را در منزل قرنطینه کرد اما به دلیل وخامت احوالش او را به بیمارستان منتقل کردند که وزرای بهداشت و دارایی انگلیس هم به خاطر ارتباطشان با جانسون به قرنطینه رفتند. و اکنون اخباری در خصوص اینکه بوریس جانسون به کما رفته منتشر شده است.

 

 

 

 

بوریس جانسون به کما رفت؟

 

بوریس جانسون به «آی‌سی‌یو» منتقل شد

نخست‌وزیر انگلیس روز دوشنبه پس از آنکه وضعیت جسمی‌اش رو به وخامت گذاشت، به بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان سنت توماس در لندن منتقل شد و بر طبق اعلام رسانه‌های انگلیسی (از جمله بی‌بی‌سی جهان و رویترز) شب گذشته را هم در این بخش گذراند.

 

تست کرونای نخست‌وزیر انگلیس حدود ۱۱ روز پیش (۲۷ مارس) مثبت اعلام شد و او از آن زمان خود را در خانه قرنطینه کرده بود.



 بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، عصر دوشنبه به علت آنچه «نشانگان مزمن:» خوانده شده به بخش آی‌سی‌یو انتقال داده شده است. او که پس از مثبت بودن تست کرونا در خانه قرنطینه بود از روز یکشنبه به بیمارستان انتقال یافته و برای انجام چند آزمایش در بیمارستان سنت توماس لندن بستری شده بود.

 

بوریس جانسون به کما رفت؟

 

بوریس جانسون به کما رفت؟

شب گذشته در برخی رسانه‌ها خبری منتشر شد که بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس در بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان بستری است؛ به کما رفته است.

 

این در حالی است که هنوز هیچ منبع رسمی در انگلیس و رسانه‌های معتبر خارجی این خبر را تایید نکرده‌اند.

 

بوریس جانسون به کما رفت؟

 

دومنیک راب رئیس موقت کابینه انگلیس 

بنابر اطلاعیه دفتر نخست‌وزیر، جانسون از دومنیک راب، وزیر خارجه خواسته که به نیابت از او ریاست کابینه را برعهده بگیرد. تست کرونای نخست وزیر انگلیس حدود ۱۰ روز پیش (۲۷ مارس) مثبت اعلام شد و او از آن زمان در خانه خود را قرنطینه کرده بود. سخنگوی دولت انگلیس گفته او بر اساس توصیه پزشکان بستری شده و اکنون «بهترین مراقبت‎ها» را دریافت می‌کند.

 

در این بیانیه که دیروز، دوشنبه ۱۸ فروردین منتشر شد، آمده: «بعد از ظهر امروز (دوشنبه) وضعیت نخست‌وزیری رو به وخامت گذاشت و بنا بر توصیه تیم درمانی او به بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان منتقل شد.»

او صبح دوشنبه در توییتر گفته بود «روحیه خوبی» دارد. تا کنون ۵۲ هزار نفر در انگلیس به ویروس جدید کرونا آلوده شده‌اند و دستکم ۵۳۸۰ نفر هم جان خود را به علت بیماری کووید۱۹ از دست داده‌اند. روز گذشته، الیزابت دوم، ملکه انگلیس، در یک سخنرانی کم‌سابقه برای مردم این کشور وضعیت جاری به خاطر شیوع ویروس کرونا را با چالش‌هایی که پیشتر انگلیس با آن روبرو شده بود متفاوت خواند.

ارسال نظر