گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

شرط حلبوسی برای « الزرفی» درباره احزاب سنی

یک عضو پارلمان عراق از شرط غیر عملی رئیس پارلمان این کشور برای «عدنان الزرفی» در کسب موافقت احزاب سنی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  «باسم خزعل» عضو پارلمان عراق اعلام کرد که «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان این کشور یک شرط غیر عملی برای «عدنان الزرفی» در مقابل کسب موافقت نیروهای سنی قرار داده است.

 

خزعل در گفتگو با المعلومه اظهار داشت که الحلبوسی از الزرفی خواسته تا برای کسب حمایت فراکسیون‌های سنی٬ 90 امضا از نیروهای شیعه جمع کند؛ این درحالی است که جمع کردن 90 امضا از اکثریت شیعه که مخالف الزرفی هستند امری دشوار و البته غیرعملی به نظر می‌رسد.

 

وی اضافه کرد که اکثر نمایندگان فراکسیون‌های شیعه٬ نخست‌وزیری عدنان الزرفی را به طور کامل رد می کنند و بنابراین شرط الحلبوسی هرگز عملی نخواهد شد.

 

خزعل خاطرنشان کرد که فراکسیون‌های سنی و کرد تلاش می‌کنند تا موضعشان درباره کابینه الزرفی٬ منجر به شکست توافق سیاسی احزاب نشود.

 

نماینده مذکور پارلمان عراق همچنین به معامله الحلبوسی برای ماندن «نجاح الشمری»، وزیر دفاع عراق در کابینه وزارتی الزرفی اشاره کرد.

 

«عالیه نصیف»از نمایندگان ائتلاف دولت قانون اظهار داشت احزاب طی نشست‌هایی که در منزل «هادی العامری» رئیس ائتلاف فتح و نیز در دفتر سیاسی جریان صدر برگزار شد٬ توافق کردند تا نام «مصطفی الکاظمی» را به عنوان جایگزین عدنان الزرفی معرفی کنند.

 

از سوی دیگر «حسن السنید» نماینده ائتلاف «دولت القانون» در پارلمان عراق در گفتگو با المعلومه در خصوص موضع این ائتلاف درباره مذاکرات برای تشکیل دولت آینده اظهار داشت که ائتلاف دولت قانون از ابتدا با اجماع کمیته هفت نفره برای فراکسیون اکثریت همراه بود تا موضع ملی دارای اختلاف نظر نباشد.

 

وی ادامه داد که از رئیس‌جمهور می‌خواهیم تا مسئولیت خود در برخورد یکسان با فراکسیون‌ها را بر عهده گرفته و در راستای تحقق اجماع کامل برای فراکسیون اکثریت بر اساس توافق میان کمیته هفت نفره عمل کند.

 

«اسعد البدری» عضو پارلمان عراق روز گذشته اعلام کرد که فراکسیو‌ن‌های سیاسی٬ «مصطفی الکاظمی» را برای کنار زدن «عدنان الزرفی» از ماموریت تشکیل دولت معرفی کردند؛ درحالی که رویکرد الکاظمی نیز مانند الزرفی بوده و نمی‌تواند رای اعتماد پارلمان را به دست بیاورد.

 

وی خاطرنشان کرد که مطرح کردن نام مصطفی الکاظمی در حال حاضر یک توافق سیاسی برای شکست کابینه الزرفی بوده و البته کسب رای اعتماد برای دولت الزرفی بسیار دشوار شده است./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هوشنگ صفرخواه لنگرودی
Germany
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
0
درخواست گرفتن سهام عدالت که تا کنون نگرفته ام
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار