تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

ابراز تاسف ایران از تصمیم مجارستان برای اخراج تعدادی از دانشجویان ایرانی

سخنگوی وزارت خارجه ایران از تصمیم دولت مجارستان برای اخراج تعدادی از دانشجویان ایرانی از این کشور عمیقا ابراز تاسف کرد و از مقامات مجارستان خواست در حکم صادره تجدیدنظر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۴۰۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه از تصمیم دولت مجارستان برای اخراج ۱۷ دانشجوی ایرانی به اتهام غیرقابل توجیه نقض پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با ویروس کرونا در این کشور، عمیقا ابراز تاسف کرد.

 

وی اظهار داشت: آنچه که مقامات مجاری نقض پروتکل‌های بهداشتی می‌خوانند، مربوط‌ به اعتراض دانشجویان به شرایط‌ نامناسب قرنطینه در بیمارستان شهر بوداپست و نگهداری مبتلایان و افراد سالم در کنار هم بوده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه افزود: وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران در مجارستان، در راستای وظیفه دفاع از اتباع ایرانی خارج از کشور از ابتدای این رخداد، تلاش گسترده‌ای را برای مدیریت شرایط و جلوگیری از اخراج دانشجویان صورت دادند که از جمله این تلاش‌ها نامه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به همتای مجاری خود و همچنین پیگیری حقوقی از سوی سفارت ایران با همکاری خود دانشجویان و خانواده‌ها‌ بود.

 

موسوی با یادآوری روابط دوستانه و دیرینه دو کشور و حضور بیش از ۲۵۰۰ دانشجوی ایرانی در مجارستان تاکید کرد: معتقد هستیم‌ ادله مهم و محکمه‌پسندی وجود دارد که دانشجویان ایرانی از حق طرح آنها در دادگاه برخوردار بوده‌اند، اما این فرصت از آنها سلب شده است.

 

وی افزود: وزارت امور خارجه ایران  مصرانه از مقامات مجارستان می خواهد در حکم صادره تجدیدنظر کرده و شرایط‌ را برای ادامه تحصیل این  دانشجویان فراهم کنند.

 

موسوی با اشاره به تداوم تلاش‌های دیپلماتیک و حقوقی وزارت امور خارجه برای احقاق حق این دانشجویان  خاطرنشان کرد: همچنین پیگیری موضوع در دستور کار وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری که در تسهیل اعزام دانشجویان به مجارستان اقدامات بسیار ارزشمندی را انجام داده اند، قرار دارد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر