دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

طرح ترافیک تهران و کلانشهرها لغو شد

طرح ترافیک تهران و کلانشهرها لغو شد وزیر بهداشت با بیان اینکه اجرای طرح ترافیک را در تهران لغو کرده‌‌ایم، گفت: استفاده از وسیله نقلیه شخصی در شرایطی که وسایل نقلیه عمومی ما برای رعایت فاصله‌‌گذاری اجتماعی کفایت نمی‌‌کند، یکی از مطمئن‌‌ترین شیوه‌‌هاست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سعید نمکی در گفتگویی ویدیویی با بیان اینکه اجرای طرح ترافیک را در تهران و کلانشهرها لغو کرده‌‌ایم، اظهار کرد: استفاده از وسیله نقلیه شخصی در شرایطی که وسایل نقلیه عمومی ما برای رعایت فاصله‌‌گذاری اجتماعی کفایت نمی‌‌کند، یکی از مطمئن‌‌ترین شیوه‌‌هاست و باید مردم را ترغیب کنیم که برای اجرای فاصله‌‌گذاری اجتماعی هوشمند به‌‌جای استفاده از وسائل حمل و نقل عمومی از وسیله نقلیه شخصی استفاده کنند.

 

وی افزود: ما طرح ترافیک را نه امروز و نه در روزهای آتی اجرایی نمیدانیم و در روزهای آتی اگر صلاح باشد اجرا شود اعلام خواهیم کرد. در حال حاضر برنامه‌‌ای برای اجرای طرح ترافیک نداریم و وسائط شخصی می‌‌توانند عبور و مرور داشته باشند، البته وضعیت را ارزیابی می‌‌کنیم و اگر راه‌‌بندان ببینیم در این امر تجدید نظر خواهیم کرد.

 

نمکی ادامه داد: به مردم توصیه می‌‌کنیم که به علت اینکه در فضای مطلوب‌‌تری قرار گرفته‌‌ایم مغرور نشوند و ما هنوز مشکلات زیادی با بیماری داریم که باید با آنها دست و پنجه نرم کنیم و اگر مردم با خیال راحت و به دور از ملاحظات بهداشتی زندگی کنند به فاز سخت دیگری وارد می‌‌شویم و به همین دلیل خواهش ما این است که مردم عزیز در رفت‌‌وآمدها و ماندن در خانه و رعایت اصول بهداشتی مانند گذشته درست عمل کنند و امیدواریم با این اقدامات و با لطف خدا و همراهی و هوشمندی مردم بتوانیم بیماری را مهار کنیم.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار