پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

جزئیات کاهش ساعت طرح‌های ترافیکی در پایتخت+ قیمت

حجت جزئیات تصمیم شورای ترافیک برای کاهش زمان اجرای طرح‌های ترافیکی در پایتخت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در تشریح جزییات تصمیم‌گیری انجام شده برای کاهش زمان اجرای محدوده‌های ترافیکی در پایتخت گفت: با نظر شورای ترافیک تصمیم بر آن شد به مدت یک هفته ساعت اجرای طرح‌های ترافیکی در پایتخت از ساعت ۸ تا ۱۷ باشد.

 

حجت در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است این تصمیم در ادامه سال جاری نیز ادامه پیدا کند یا خیر بیان کرد: ما به شکل آزمایشی و در بازه زمانی یک هفته ساعت اجرای طرح‌های ترافیکی را کاهش دادیم و اگر شیوع ویروس کرونا ادامه پیدا کند این طرح تا انتهای سال جاری ادامه می‌شود.

 

وی گفت:در صورتی که ویروس کرونا کنترل شود اجرای طرح کاهش زمان اجرای طرح‌های ترافیکی در پایتخت تنها مختص به همین زمان یک هفته‌ای (از شنبه ۱۰ اسفند ماه تا انتهای هفته) خواهد بود.

 

او در پاسخ به این سوال که آیا میزان نرخ عوارض محدوده‌های ترافیکی نیز کاهش پیدا کرده است یا خیر، گفت: تعیین نرخ بر عهده شورای شهر است و شورای ترافیک نمی‌تواند در این باره تصمیم‌گیری کند و ما در این بازه زمانی یک هفته‌ای در اجرای طرح کاهش زمان محدوده‌های ترافیکی هیچ گونه تغییر قیمتی خواهیم داشت.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این تصمیم به منظور کنترل ویروس کرونا در پایتخت گرفته شده است تا از تراکم افراد در ناوگان حمل و نقل عمومی جلوگیری شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده