ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

بارش باران چه تأثیری در افزایش انتقال ویروس کرونا دارد؟

رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا در تهران گفت: تاثیر بارش باران در انتقال ویروس کرونا از نظر علمی هنوز اثبات نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۵ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ متخصصان با مشاهده تجربه‌های به دست آمده از خانواده کروناویروس‌ها در سال‌های قبل و در زمان اپیدمی آن ها، پیش بینی می‌کنند که امکان کاهش شیوع و انتقال ویروس کرونا با شروع فصل گرما، وجود دارد؛ بنابراین یکی از فرضیات درمورد ویروس کرونا، تاثیر درجه حرارت و دما بر روی این ویروس است. با توجه به این اطلاعات، بررسی تاثیر بارندگی به عنوان یک شرایط خاص جوی، بر افزایش یا کاهش انتقال ویروس اهمیت زیادی دارد.

 

در روزهای اخیر بارندگی‌های گسترده ای در کشور رخ داده است. یکی از نگرانی‌های مردم در این روزها، احتمال افزایش ریسک ابتلا به ویروس کرونا از طریق بارش باران است. بنابراین، این سوال پیش می‌آید که آیا ممکن است بارندگی‌های روزهای اخیر در کشور منجر به افزایش انتقال ویروس شود؟

 

زالی، رئیس ستاد مبارزه با ویروس کرونا در تهران، در خصوص تاثیر باران در میزان انتقال ویروس، گفت: در برخی از مقالاتی که از هند و دیگر کشورهای شرقی آمده است، این اعتقاد وجود دارد که بارش باران می‌تواند منجر به افزایش انتقال ویروس شود. اما مقالات دیگری نیز وجود دارند که به نفی این موضوع پرداخته و فرضیه افزایش انتقال ویروس از طریق بارش باران را به اثبات نرسانده اند.

 

او تاکید کرد: به دلیل این که این مقالات هنوز به اتقان علمی نرسیده و ثابت نشده اند، ما نمی‌توانیم بر اساس آن‌ها تصمیمی بگیریم.

 

زالی در ادامه افزود: در حال حاضر بحث درجه حرارت و رطوبت را مانند قبل می‌توانیم به عنوان دو مولفه تغییرات محیطی موثر بر روی ویروس کرونا در نظر بگیریم. البته به این دلیل که هنوز تغییرات اقلیمی جدی در ارتباط با فصل گرما تجربه نکرده ایم، هنوز به صورت قاطع نمی‌توانیم درباره تاثیر فصل گرما بر ویروس کرونا صحبت کنیم.

 

او افزود: در حال حاضر کشورهای نیمکره جنوبی جهان که درجه حرارت بیشتری دارند، کماکان درگیر ویروس کرونا هستند و ویروس با وجود گرما در این کشورها از بین نرفته است؛ بنابراین تا انجام مطالعات عمیق‌تر درباره ویروس کرونا باید صبور باشیم و سپس در خصوص تاثیر تغییرات محیطی بر روی این ویروس صحبت کنیم.

 

منبع:همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار