سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

چطور در میانه شیوع کرونا صورتمان را لمس نکنیم

حتما بارها این توصیه را شنیده‌اند در میانه شیوع ویروس کرونا نباید صورت‌تان را لمس کنید.
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۳۹۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روانشناسان می‌گویند اغلب افراد صورت‌شان را تا ۲۳ بار در ساعت لمس می‌کنند و حتی متوجه این کار هم نمی‌شوند.

 

بسیاری از افراد به این شکل دچار عفونت ویروس کرونا می‌شوند: آنها کاری مثلا دست دادن با فردی که دچار آلودگی است را انجام می‌دهند، بعد دست‌هایشان را به درستی نمی‌شویند و بعد دهان، بینی یا چشم‌هایشان را با دست‌های آلوده‌شان لمس می‌کنند و بعد از ۲ تا ۱۴ روز علائم کووید-۱۹ بروز می‌کند.

 

برای اینکه انگشتانتان را از صورت‌تان دور نگهدارید، به این توصیه‌ها توجه کنید:

- از همسرتان بخواهید هر بار که صورتتان را لمس می‌کنید، به شما بگوید. با زدن عطر یا به دست کردن دستبند به خودتان یادآوری کنید که نباید به صورتتان دست بزنید و هر روز تعداد موارد لمس کردن صورتتان را یادداشت کنید.

- هنگامی که می‌بینید دیگران صورتشان را لمس می‌کنند، به آنان یادآوری کنید این کار را متوقف کنند.

 - دست‌هایتان را مشغول نگهدارید. دست‌هایتان را در جیب‌هایتان فرو ببرید، یک توپ کوچک را در دست بگیرید یا اگر دست‌هایتان را به نزدیک صورت‌تان آورید آنها را مشت کنید.

آرنج‌هایتان را روی میز نگذارید، روی صندلی‌هایی بنشینید که دسته نداشته باشند یا در وسط کاناپه بنشینید. اگر برایتان مشکل است که صورتتان را لمس نکنید، دست‌هایتان را زیر پاهایتان بگذارید.

 

تمرین‌های ریلکسیشن یا آرامش‌بخشی انجام دهید. بر نفس‌های عمیق و طولانی و آهسته متمرکز شوید و عضلاتی را که دچار تنش هستند، شل کنید. در محیطی آرام بنشینید و بر لحظه کنونی متمرکز شوید نه بر گذشته یا آینده . زمانی را در طبیعت بگذرانید، البته فاصله ایمن را از دیگران حفظ کنید.

 

منبع: همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر