تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

رانندگان وام ۱۲ میلیونی می‌گیرند؟

رانندگان وام ۱۲ میلیونی می‌گیرند؟ معاون وزیر راه گفت: در مجموع درخواست ۷۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از صنعت حمل‌ونقل را به دولت داده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهرام آدم‌نژاد با اشاره به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن در حوزه حمل‌ونقل، اظهار کرد: این محدودیت‌ها منجر به ایجاد خساراتی به فعالان حمل‌ونقلی در حوزه‌های هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی شده است.

 

وی با بیان این‌که بررسی‌های کارشناسان شرکت‌ها و سازمان‌های زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی نشان از ضرر و زیان گسترده مجموعه حمل‌ونقلی در حوزه‌های مختلف دارد، ادامه داد: ۲ بسته حمایتی برای صنعت حمل‌ونقل تهیه شده است؛ اولین بسته مربوط به حمل‌ونقل جاده‌ای و رانندگان است که از دولت مبلغ ۱۲میلیون تومان تسهیلات برای کمک به رانندگان این حوزه درخواست شده است. بسته دوم نیز شامل دیگر حوزه‌های حمل‌ونقلی می‌شود که در مجموع درخواست مبلغ ۷۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات را ارئه کرده‌ایم، امیدواریم موفق به اخذ این مبالغ شده و آن را با شاخص‌های عادلانه بین حوزه‌های مختلف تقسیم کنیم.

 

پرداخت وام ۱۲ میلیون تومانی به رانندگان روی میز دولت

وی با بیان این که این کار با هدف برقراری و حفظ فعالیت شغل‌های زیر مجموعه حوزه حمل و نقلی انجام گرفت، گفت: امید است تسهیلات مورد نظر بتواند بخشی از ضرر و زیان مجموعه‌های فعال در حوزه‌های مختلف حمل‌ونقلی را پوشش دهد و آن را جبران کند. یکی از اولویت‌های وزیر راه و شهرسازی پیگیری این موضوع بود و در جلسات گوناگون آن را مطرح کردند که امیدواریم بزودی عملی شود.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار