قیمت دلار، یورو شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد فوری/ پرواز‌های ایران و عراق از فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ برقرار است قیمت طلا شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / مثقال طلا ۱۱۳ میلیونی شد جزییات افزایش ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی حقوق کارمندان در نیمه دوم سال جدول آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ نرخ اجاره مسکن استیجاری دهک ۱ تا ۶ | دهک‌های کم‌درآمد چقدر اجاره می‌دهند؟ تازه‌ترین خبر درباره اجرای فوق العاده خاص کارمندان با افزایش حقوق ۱۰ میلیونی آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | نرخ جدید انواع سکه پارسیان در بازار آخرین قیمت طلا امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | طلا از ۲۶ میلیون عبور کرد آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | سکه امامی دوباره رکورد زد جزییات جدید افزایش کالابرگ چهار دهک اول آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز | آخرین قیمت طلای ۱۸ عیار، سکه امامی، نیم سکه و ربع سکه سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف می‌شود؟ جزئیات طرح جدید

جزئیات وام ۲ میلیونی به رانندگان اسنپ

جزئیات وام ۲ میلیونی به رانندگان اسنپ مدیرعامل سامانه هوشمند حمل و نقل اسنپ از پرداخت وام ۲۰ میلیون ریالی با بهره صفر درصد به ۵هزار راننده خبر داد و جزئیات وام ۲ میلیونی به رانندگان اسنپ را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 15
کد خبر: ۴۰۵۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ جزئیات وام ۲ میلیونی به رانندگان اسنپ توسط مدیرعامل سامانه هوشمند حمل و نقل اسنپ اعلام شد.

 

پس از شیوع ویروس کرونا و کاهش رفت‌وآمدهای شهری، تاکسی‌های اینترنتی یکی از کسب‌وکارهایی بودند که با رکود اقتصادی مواجه شدند. از همین رو شرکت اسنپ در نظر دارد به ۵هزار نفر از رانندگانی که پیش از شیوع کرونا به طور تمام‌وقت در این سامانه فعال بودند وام ۲۰میلیون ریالی با بهره صفر درصد اعطا کند.

 

«ژوبین علاقبند» درباره هدف از تخصیص این وام حمایتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: «بدون شک پرهیز از رفت‌وآمدهای غیرضروری یکی از اصلی‌ترین راهکارهای مقابله با شیوع ویروس کروناست و به همین دلیل تصمیم گرفتیم از رانندگان فعال خو

د که این روزها معیشتشان به واسطه فعالیت کمتر آسیب دیده است حمایت کنیم.»

 

وام ۵۰میلیون برای حمایت از رانندگان مبتلا به کرونا

مدیرعامل اسنپ، تخصیص وام قرض‌الحسنه را قدم اول این سامانه در حمایت از همراهان همیشگی‌اش می‌داند و عنوان می‌کند که به زودی جزئیات طرح حمایتی در قالب وام ۵۰میلیون ریالی ویژه رانندگانی که در مسیر خدمت‌رسانی خود به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند نیز اعلام می‌شود.

 

این طرح به نحوی خواهد بود که افراد بتوانند بدون دغدغه مالی دوران نقاهت خود را سپری و هزینه‌های جاری‌شان را در دوران قرنطینه تامین کنند. رانندگان اسنپ می‌توانند از طریق باشگاه رانندگان اسنپ جزئیات این دو وام را پیگیری کنند.

 

جزئیات وام قرض‌الحسنه ویژه رانندگان فعال

روابط عمومی این تاکسی اینترنتی نیز به ایرنا گفت: وام ۲۰میلیون ریالی این سامانه برای حمایت از رانندگان فعالش با اقساط ۱۰ ماهه خواهد بود. برای تسهیل دریافت این وام شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته و متقاضیان بدون نیاز به ضامن می‌توانند وام خود را دریافت کنند.

 

ملاک انتخاب افراد برای دریافت این وام میزان فعالیت آنها در ۶ماه گذشته خواهد بود و ۵هزار نفر واجدین شرایط از بین رانندگان فعال این ناوگان انتخاب می‌شوند. همچنین به منظور به حداقل‌ رساندن رفت‌وآمدها برای اخذ این وام سازوکار ویژه‌ای در نظر بگیرد که جزئیات آن از طریق باشگاه رانندگان اسنپ اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
0
1
تو رو به خدا به فکر این قشر از اجاره نشینان باشید والا ما که دیگه بخدا خسته شدیم از زندگی کردن هر ساله تین صاحبخانه ها هم اجاره هم پول پیش رو بالا میبرن اصلا انصاف ندارن تو رو بخدا فکری به حالمون بکنید تو این وضعیت کرونایی
آخرین اخبار