امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

طرح جدید وزارت بهداشت در مبارزه با کرونا

طرح جدید وزارت بهداشت در مبارزه با کرونا وزیر بهداشت گفت: علاوه بر خواهش و تمنا از شیوه‌های دیگری هم برای محدود کردن استفاده خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر بهداشت از ارائه طرحی تحت عنوان فاصله گذاری اجتماعی در جلسه ستاد ملی کرونا در روز سه شنبه با حضور رئیس جمهور خبر داد.

 

سعید نمکی افزود: ما علاوه بر خواهش و تمنا از شیوه های دیگری هم برای ایجاد محدودیت استفاده خواهیم کرد که اگر تصویب شود آن را اعمال و اجرا خواهیم کرد و البته این به معنای اعمال قرنطینه های سخت در کشور و بستن مراکز فروش مواد غذایی نیست و همچیین چیزی هم در ایران اتفاق نخواهد افتاد و ما تلاش می کنیم که تمامی خدمات و همهی مراکزی که 24ساعت برای ارزاق و برای خرید و برای خدمات عمومی دایر باشد هیچگونه وقفه ای ایجاد نشود اما مجبوریم بعضی لز رفت و آمدها و محل های تجمع را به صورت انقباضی تر رفتار کنیم.

 

منبع: انتخاب

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار