پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

حل مشکل بیمه رانندگان اتوبوس

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از حق حل مشکل بیمه رانندگان اتوبوس خبر داد و گفت: بیمه رانندگان بازنشسته اردیبهشت واریز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 18
کد خبر: ۴۰۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمود ترفع، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران درباره مشکل بیمه برخی رانندگان اتوبوس  اظهارداشت: پرداخت 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور از حقوق بدیهی کارگران خدوم این شرکت است که در شغل های سخت و زیان آور مشغول به کار‌اند و پیگیری پرداخت حقوق قانونی این افراد مورد تاکید است.

 

وی افزود: عمده کارگران این شرکت در مشاغل سخت و زیان آور مشغول به کار هستند که مطابق قانون، باید 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور به هنگام بازنشستگی به مأخذ قانونی سازمان تامین اجتماعی برایشان واریز شود.

 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: واجدین شرایط بازنشستگی که در نیمه دوم سال 98 نامه پایان کاریشان از سازمان تامین اجتماعی وصول شده، روز بیست و هفتم اسفند احکام بازنشستگی شان صادر و ضمن واریز حقوقشان، بنا بر پیگیری‌های به عمل آمده و با لحاظ کردن این موضوع که کمبود منابع مالی، امری است که اکثر شرکت ها اعم از دولتی، عمومی و خصوصی را با چالش رو به رو ساخته، 4 درصد حق بیمه کارگران در اردیبهشت واریز می‌شود.

 

ترفع با اشاره به فعالیت افراد بازنشسته و شاغل این شرکت که در شرایط دشوار و سخت موجود ناشی از شیوع بیماری کرونا مشغول فعالیت‌اند، گفت: این افراد در شرایطی که کرونا بر تمامی ابعاد زندگی اجتماعی و اقتصادی عموم افراد جامعه اثر گذاشته، ایثارگرانه و فداکارانه نسبت به خدمات رسانی به شهروندان مشغدل‌اند و امیدواریم تا جای ممکن بتوان قدردان خدمات خستگی ناپذیر و زحمات شبانه روزی همکاران خود باشیم‌.

 

 صبح امروز تعدادی از رانندگان بازنشسته شرکت واحد اتوبوسرانی به دلیل پرداخت نشدن حق بیمه 4 درصد مشاغل سخت و زیان‌آور‌ مقابل معاونت مالی اداری شهرداری تهران تجمع کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر