نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

کرونا در روز بیشتر منتقل می شود یا شب؟

یافته‌های جدید دانشمندان حاکی است که ویروس کرونا در برابر نور خورشید نابود می‌شود و کارشناسان بر این عقیده‌اند که همه‌گیری این ویروس تا تابستان دوام خواهد آورد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 18
کد خبر: ۴۰۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، تارنمای خبری «یاهو نیوز» در گزارشی به قلم «جانا وینتر»  (Jana Winter) و «شارون وینبرگر»  (Sharon Weinberger) نوشت: بنابر یافته‌های تازه که در آزمایشگاه‌های دولتی و تحت شرایط کنترل شده به عمل آمده حاکی از آن است که ویروس کرونا در محیط‌های بسیار گرم و با رطوبت بالا قادر به ادامه حیات نبوده و نور خورشید به فوریت آن را نابود می‌کند، اما این نتایج هنوز مورد تایید کارشناسان قرار نگرفته است. 

 

براساس این گزارش، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌هد که احتمال انتقال این ویروس در سطوح در طی روز پائین‌تر از انتقال آن در شب هنگام است زیرا نور خورشید به فوریت آن را نابود می‌کند. 

 

درحالی که نتایج این آزمایش می‌تواند خبر خوشایندی برای فعالیت‌های بیرون از خانه محسوب شود اما وزارت امنیت داخلی آمریکا درباره نتایج این آزمایش با احتیاط برخورد کرده است.

 

بنابراین گزارش، وزارت امنیت داخلی آمریکا از هرگونه پاسخی به یافته این آزمایش خودداری کرده و ضمن ابراز تردید نسبت به نتایج این بررسی که داده‌های آن منتشر نشده، خواسته است تا افراد مراقب این گزارش باشند. 

 

یاهو نیوز نوشت: این آزمایش توسط «مرکز اقدام متقابل و تحلیل دفاع زیستی ملی» موسوم به (NBACC) که پس از حملات یازده سپتامبر در آمریکا تشکیل شد، به عمل آمده و وزارت امنیت ملی را در جریان نتایج آزمایش‌هایی که در مورد مقابله با ویروس کرونا انجام داده، قرار داده است. 

 

اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به بیش از ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر رسیده که از این تعداد ۱۵۴ هزار و ۲۶۲ نفر نیز جان باخته‌اند.  شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا نیز در حال مرز ۷۰۰ هزار مبتلاست که تاکنون ۳۲ هزار و ۷۹۰ نفر از آن‌ها جان باخته‌اند؛ میزان مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا حدود یک سوم مبتلایان در جهان است. 

ارسال نظر