آشتی تاریخی در مشهد/ تاج و عزیزی اختلافات را کنار گذاشتند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها سقوط جاسوس ارشد موساد/اعدام عامل کلیدی ترور شهید صیادخدایی+ نخستین عکس منتشر شده بازخوانی سخنان رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز ملی خلیج فارس ادعای اسرائیل: ترامپ ممکن است بازه زمانی مذاکرات با ایران را تمدید کند انفجار بندر شهید رجایی/ خرابکاری رد شد، اما سهل‌انگاری تأیید شد! دیه جان‌باختگان حادثه بندر رجایی ظرف ۲ روز پرداخت می‌شود گروسی: در تماس دائمی با تهران و واشنگتن هستم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد جدیدترین وضعیت مصدومان حادثه انفجار بندرعباس فاجعه در بندرعباس/ تعداد فوتی‌های انفجار به ۴۶ نفر رسید آغاز اجرای بیمه تکمیلی درمان جدید برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت عزای عمومی فردا در پی حادثه دردناک بندر رجایی پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد پیروزی بیرانوند در دادگاه/ حکم تبرئه صادر شد

۱۲ نکته برای مدیریت پسماند‌ها در روز‌های کرونایی

هر چند که زمین این روز‌های بهاری به دلیل خانه‌نشینی و قرنطینه افراد نفسی تازه می‌کند، اما شیوع بیماری، تولید پسماند‌های عفونی و پلاستیکی را افزایش داده است. با رعایت برخی نکات مهم، اما بسیار ساده می‌توان تولید این‌گونه پسماند‌ها را مدیریت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 16
کد خبر: ۴۰۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ در نقاط مختلف جهان از جمله کشور ما تولید زباله‌های پلاستیکی، بیمارستانی و عفونی افزایش پیدا کرده است. بر اساس آخرین آمار سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، تولید پسماند‌های عفونی در تهران ۲۰۰ تن بیشتر شده است. این پسماند‌های نه تنها عفونی هستند و می‌توانند آلودگی آب و خاک و صدمه به سایر انسان‌ها یا موجودات زنده را در پی داشته باشند بلکه ماهیت پلاستیکی آن‌ها سبب می‌شود که تا سال‌های سال بدون آنکه تجزیه شوند در محیط باقی بمانند. در ادامه به ۱۲ نکته برای مدیریت پسماند طی این روز‌ها اشاره شده است. این نکات برگرفته از صفحه اینستاگرامی «کمپین پس از این» است.

 

*لوازم حفاظت شخصی خود مانند ماسک، دستکش و دستمال‌های مرطوب را به هیچ عنوان در معابر و خیابان‌ها رها نکنیم و پیش از دور انداختن، آن‌ها را در کیسه‌های زباله مجزا قرار دهیم و درِ کیسه را به صورت محکم گره بزنیم.

 

*اینگونه پسماند‌ها را فقط در مخازن زباله موجود در سطح شهر قرار دهیم.

 

*با توجه به دفع مستقیم پسماند‌ها در این ایام در کاهش تولید پسماند همکاری و پسماند‌های‌تر را در خانه آبگیری و خشک و پسماند‌های خشک را فشرده و کم حجم کنیم.

 

*مراقب باشیم که کیسه‌های حاوی پسماند سوراخ نباشد تا شیرابه آن روی زمین ریخته نشود.

 

*با توجه به اینکه ویروس کرونا قابلیت انتقال دارد به هیچ عنوان آدامس، ته سیگار و آب دهان خود را روی زمین نیندازیم.

 

*با مصرف کامل مواد شوینده، ضدعفونی کننده‌ها و الکل‌های موجود در بسته‌بندی‌ها از سمی نبودن پسماند‌های تولید شده مطمئن شویم و احتمال آتش‌سوزی آن‌ها را کم کنیم.

 

*در روز‌های شیوع بیماری کرونا استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای برای خرید می‌تواند به ما در حفظ سلامتی کمک کند همچنین این کیسه‌ها را می‌توان به‌راحتی پس از خرید با آب و مواد شوینده شست.

 

*از جمله دیگر راهکار‌ها برای کاهش تولید پسماند و مصرف پلاستیک استفاده از دستکش‌های نخی به جای دستکش‌های پلاستیکی است. دستکش‌های نخی را می‌توانیم به محض ورود به خانه با شوینده‌های مناسب بشوییم.

 

*برای ضدعفونی کردن سطوح و وسایل خود به جای دستمال کاغذی از دستمال‌های پارچه‌ای قابل شست و شو استفاده کنید.

 

*اگر در این روز‌ها باید به سرکار بروید برای حفظ سلامتی خودتان و زمین از بطری شخصی خود برای آب خوردن در محیط کار استفاده کنید.

 

*مخازن و سطل‌های پسماند درون منازل را با آب گرم و مواد شوینده ضدعفونی کنید.

 

*برای جلوگیری از انتشار بیماری از تحویل پسماند‌های خشک خود به عوامل غیر مجاز خودداری کنید.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار