ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

هشدار «عباس» برای اجرای معامله قرن

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد شیوع کرونا موجب نمی‌شود رام‌الله از موضوعات دیگر غافل شود و در صورت انجام هر اقدامی در زمینه الحاق بیشتر اراضی فلسطینی تدابیر فوری اتخاذ خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 20
کد خبر: ۴۰۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (دوشنبه) در جلسه کابینه دولت تشکیلات که از طریق ویدئوکنفرانس انجام شد به دو موضوع الحاق اراضی فلسطینی و شیوع کرونا پرداخت.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین «وفا»، وی به آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره اقدام برای الحاق اراضی فلسطینی هشدار داد و گفت: مشغولیت ما به مقابله با ویروس کرونا باعث نمی‌شود که از موضوع اصلی یعنی پایان اشغالگری، و ایجاد دولت مستقل فلسطینی با مرکزیت قدس شرقی غافل شویم.

 

وی ادامه داد: لحظه‌ای از تجاوزهای دولت اسرائیل و برنامه‌های آن بویژه در موضوع الحاق اراضی یا معامله قرن غافل نمی‌شویم و در صورت اعلام الحاق اراضی فلسطینی اقدامات فوری در این زمینه را به کار خواهیم بست.

 

محمود عباس در ادامه از اقدامات دولت تشکیلات خودگردان در راستای مقابله با کرونا قدردانی کرد و گفت، در ابتدا برخی دلیل اقدامات فوق‌العاده در این زمینه را نمی‌دانستند ولی با گذشت زمان به اهمیت آن پی بردند.

 

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، مذاکرات تیم آمریکایی و صهیونیستی برای الحاق بخش‌های بیشتری در کرانه باختری به فلسطین اشغالی ادامه دارد و در حال نهایی شدن است.

 

هفته گذشته نیز دفتر ملی دفاع از اراضی و مقاومت در برابر شهرک سازی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) با انتشار گزارشی اعلام کرد، آمریکا و رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از مشغول بودن جهان به مسأله کرونا در آستانه توافق نهایی درباره نقشه‌های الحاق اراضی فلسطینی به اسرائیل هستند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار