گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

وزیر خارجه عراق پیام مکتوب محمود عباس را دریافت کرد

وزیر خارجه دولت تشکیلات خودگردان فلسطین امروز یکشنبه در دیدار با همتای عراقی خود در بغداد پیام مکتوب رئیس تشکیلات خودگردان را تحویل وی داد و طرف عراقی بر موضع ثابت کشورش در حمایت از حقوق کامل ملت فلسطین تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور عراق روز یکشنبه پیام مکتوب «محمود عباس» را توسط وزیر خارجه دولت تشکیلات خودگردان فلسطین دریافت کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، ریاست جمهوری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: برهم صالح امروز میزبان ریاض المالکی بود و در آغاز این دیدار، المالکی نامه محمود عباس را تقدیم صالح کرد که در آن از موضع رسمی و مردمی عراق در قبال تحولات روزهای گذشته در قدس و سرزمین‌های فلسطینی قدردانی کرد و موضع ثابت عراق در خصوص حقوق ملت فلسطین و آرمان عادلانه آن را ستود.

 

وی در این بیانیه آمده است: در این دیدار اوضاع در قدس و سرزمین‌های فلسطین و حملات غیرانسانی اسرائیل در قدس و نوار غزه و روابط برادرانه و مشترک میان عراق و فلسطین و ضرورت همکاری برای توسعه این روابط در راستای خواسته‌های دو ملت برادر مورد بررسی قرارگرفت.


رئیس جمهور عراق هم بر موضع کشورش در اساسی خواندن آرمان فلسطین و حمایت از ملت برادر فلسطین در دستیابی به حقوق مشروع خود تاکید کرد و گفت: عراق و فلسطین باید در تمام سطوح با یکدیگر هماهنگ باشند تا به این رنج پایان داده شده و حقوق ملت فلسطین مصون بماند.

المالکی هم موضع رسمی و مردمی عراق در دستیابی به حقوق مشروع و کامل خود و توقف حملات اسرائیل را ارج نهاد.

ارسال نظر