بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

نحوه محاسبه شهریه دانشجویان در نیم‌سال جاری+ چزئیات

معاون آموزشی وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها در نحوه محاسبه شهریه دانشجویان در ترم تحصیلی جاری تاکید کرد و گفت: هر گونه تصمیم‌گیری در این زمینه باید در هیات امنای دانشگاه‌ها صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۰۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علی خاکی صدیق با حضور در خط شبکه خبر ضمن بیان این مطلب به آخرین تصمیمات وزارت علوم در خصوص وضعیت شهریه دانشجویان در نیم‌سال جاری اشاره و اظهار کرد: شهریه دانشجویان جزو موارد تسهیلات وزارت علوم است که برای نیم‌سال تحصیلی جاری در نظر گرفته شد تا بر اساس آن اگر دانشجویی یک، دو یا سه درس خود را حذف کند، ترم دانشجو لطمه نخورد و بتواند ترم جاری را ادامه بدهد.

 

 وی در ادامه تصریح کرد: همچنین تاکید کردیم دانشجو می‌تواند ترم تحصیلی جاری را به طور کامل و بدون احتساب سنوات حذف کند، ما از معاونین آموزشی دانشگاه‌ها خواستیم با دانشجویان در این زمینه‌ها همکاری داشته باشند.

 

معاون آموزشی وزیر علوم خاطر نشان کرد: دانشجویانی که شهریه‌پرداز هستند و بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه‌ها شهریه مشخصی را بابت ترم تحصیلی خود پرداخت می‌کنند، ما در این زمینه نیز در دستورالعمل و سند ۲۰ ماده‌ای خود از دانشگاه‌ها خواستیم با توجه به وضعیت اقتصادی خانواده‌ها و جامعه با دانشجویان همکاری کنند.

 

دکتر خاکی صدیق در پایان اظهار کرد: هر گونه تخفیف یا تغییر در پرداخت‌های شهریه دانشجویان در نیم‌سال جاری تحصیلی نیازمند مصوبه هیات امنای دانشگاه است و این پیشنهاد باید از طریق دانشگاه یا موسسه به هیات امنا برده شود و در این هیات در خصوص شهریه تصمیم‌گیری صورت گیرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار