هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

مردم از غذای خانگی استفاده کنند

مردم از غذای خانگی استفاده کنند فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان نظارت‌های بهداشتی با قوت بیشتری درتهران اعمال خواهد شد، گفت: خرید نکردن از دست فروش‌ها، پرهیز از حضور در اماکن پرتردد و از همه مهم‌تر تهیه یک وعده غذایی ساده و سالم در منزل، قطعا راه حل بهتری برای کنترل کرونا خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 24
کد خبر: ۴۱۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی‌ فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار کرد: بدون تردید ازدحام و شلوغی در سطح شهر می تواند عاملی برای گسترش شیوع کرونا باشد.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های اغذیه فروشی‌ها در ماه مبارک رمضان، افزود: در ماه مبارک رمضان فعالیت‌های افطار تا سحر اغذیه فروشی ها می‌تواند کانون اصلی اشاعه ویروس کووید ۱۹ باشد.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: ترددهای غیرضروری در خیابان‌های شلوغ و پرتراکم شهر تهران نشان می دهد که برخی از مرم بیماری کرونا و خطرات آن را هنوز جدی نگرفته‌اند.

 

زالی با تأکید بر اینکه در اپیدمی گسترده ای نظیر کرونا باید از حضور در فضاهای شلوغ اجتناب کرد، توضیح داد: خرید نکردن از دستفروش‌ها، پرهیز از حضور در امکان پرتردد و شلوغ و از همه مهم‌تر تهیه یک وعده غذایی ساده و سالم در منزل، قطعا راه حل بهتری برای کنترل ویروس کووید ۱۹ خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشتی با قوت یشتری از سوی معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی سطح تهران اعمال خواهد شد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار