پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

اکثر شرکت‌هایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفتند فاقد سابقه کار تجاری بودند!

عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس گفت: شوربختانه ۹۰ درصد شرکت‌های که سال ۹۷ در مجموع ۲۱،۳ میلیارد دلار ارز دولتی برای واردات کالا دریافت کرده بودند تاریخ ثبت این شرکت‌ها اغلب مربوط به سال ۱۳۹۶ و در ضمن بیشتر این شرکت‌ها فاقد سابقه انجام هر گونه کار تجاری هم بودند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 26
کد خبر: ۴۱۳۳۱

به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در برنامه «چالش» رادیو اقتصاد با موضوع بررسی شوک ارزی تفریغ بودجه ۹۷ در شرایط کرونایی گفت: این عدد در دل عدد بزرگتر ۲۱،۳ میلیارد دلاری که در بازه زمانی ۲۱ فروردین تا ۱۶ مرداد سال ۹۷ با نرخ چهار هزار و ۲۰۰ تومانی عرضه شده است.

 

وی اظهارداشت: مباحث بسیار زیادی در همان زمان راجع به این موضوع مطرح شد و مجلس هم ورود جدی به مسئله داشت، اما متاسفانه دیوان محاسبات مثل امروز ورود پیدا نکرد وهمه پیگیری‌های صورت گرفته در آن زمان بی حاصل شد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: شوربختانه ۹۰ درصد شرکت‌های که سال ۹۷ در مجموع ۲۱،۳ میلیارد دلار ارز دولتی چهار هزار و ۲۰۰ تومانی برای واردات کالا دریافت کرده بودند تاریخ ثبت این شرکت‌ها اغلب مربوط به سال ۱۳۹۶ و در ضمن بیشتر این شرکت‌ها فاقد سابقه انجام هر گونه کار تجاری هم بودند. جدا از این ضمانتی که به قدر کفایت باشد تا شرکت‌های دریافت کننده ارز دولتی خود به خود ملزم شود مبالغ دریافتی را به بیت المال برگردانند این هم به میزان کافی نبود.

 

حاجی دلیگانی اظهارداشت: بر اساس گزارش دیوان محاسبات تکلیف ۴،۸ میلیارد دلار ارز دولتی که در سال ۹۷ برای واردات و تامین کالا تخصیص یافته بود هنوز معلوم نیست.

 

وی ادامه داد: اگر در بقیه موارد هم که ارز دولتی تخصیص یافته موارد به شکل درستی رسیدگی شود بدون شک اشکالاتی وجود خواهد داشت.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه رقم ۴،۸ میلیارد دلار ارز دولتی به خزانه بیت المال بر نگشته حرف درستی است.

 

وی در پایان تاکید کرد: این موضوع نه تنها در این مجلس بلکه در مجلس آینده با جدیت دنبال خواهد شد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار