این عدم مدت زمان لازم وکالت نامهها باعث شده که بسیاری از افراد وسائل نقلیه خریداری شده خود را نتوانند پلاک کنند، چراکه نیاز به یک وکالت نامه جدید برای شماره گذاری خودرو دارند.
در همین راستا سرهنگ عین الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا در پاسخ به سوالی مبنی بر امکان تمدید مدت زمان وکالت نامهها برای خریدارانی که اعتبار وکالتشان به اتمام رسیده اظهار کرد: زمان وکالت را طرفین معامله بایکدیگر مشخص می کنند و هیچ سازمانی نمیتواند زمان وکالت را کم یا زیاد کند.
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا افزود: باتوجه به مشکلی که در حال حاضر پیش آمده، مکاتبهای با سازمان مقابله با کرونا داشتهایم و اعلام کردیم که این چنین موضوعی در وکالت نامهها وجود دارد و اعتبار برخی از آنها تمام می شود.
او بیان کرد:طی چند روز آینده این موضوع از طریق مسئولان کشوری در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح خواهد شد و برای آن تصمیم گیری می شود.
سرهنگ جهانی ادامه داد: این موضوع وکالت و زمان آن را نمیتوانیم کم یا زیاد کنیم و اگر قرار بر یک تصمیم گیری کلان و کلی باشد، حتما از طریق مسئولان کشوری در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری می شود.
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پلیس از سالها پیش تاکید می کرد که به هیچ وجه معامله وکالتی نداشته باشند، گفت: یکی از مشکلات معاملات وکالتی همین مورد تعویض پلاک هست و مشکلات متعدد زیادی این دسته معاملات وکالتی دارند.
او با اشاره به پیشنهاد پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: اگرممکن باشد به لحاظ حقوقی، قضایی و قانونی در مدت زمان تعطیلی ها مدت زمان وکالت نامهها لحاظ و محاسبه نشود و برای پلیس نیز این چنین مصوبهای اتخاذ شود، بخش عمدهای از مشکلات مردم حل خواهد شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران