نوسازی بافت فرسوده تنها خانه ساختن نیست-راهبرد معاصر
معاون نظارت ستاد ملی جمعیت: سالانه ۵۳۰ هزار سقط جنین غیرقانونی انجام می‌شود دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری کلاس‌های مجازی شدند ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش

نوسازی بافت فرسوده تنها خانه ساختن نیست

بافت های فرسوده در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه در محله‌ها، آسیب‌ها و خسارت‌های بیشتری به بار می‌آورند. به همین دلیل، سال‌های اخیر برای رفع این آسیب و کاهش خطر این بافت‌ها، تخریب و نوسازی آنها گزینه‌ای بود که پیش روی مدیران شهری و البته شهروندان قرار گرفت اما نتیجه آن تهی شدن کوچه ها بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 27
کد خبر: ۴۱۴۷۱


به گزارش راهبرد معاصر، مسئول دفتر توسعه محلی ناحیه 2 منطقه 11 نیز با اشاره به کاهش سرعت روند نوسازی بافت‌های فرسوده می‌گوید: «با توجه به تراکم ایجاد شده در محله‌های قدیمی منطقه در سایه نوسازی بافت فرسوده و ساخت آپارتمان‌های سر به فلک کشیده و افزایش جمعیت در آنها، امروز نیازمند بهسازی بافت‌های محلی هستیم.»


«شبنم هاشمی» می‌افزاید: «افزایش تراکم در محله‌ها و ساخت‌وسازهای ساختمان‌های چند طبقه، جز افزایش جمعیت، امکان اسکان قشر ضعیف در مرکز شهر و مهاجرت بومی‌ها از محله، دستاورد دیگری نداشته است. ما امروز شاهد محله‌های شلوغی هستیم که ساکنان آنها فاقد هرگونه امکانات رفاهی و خدماتی و فرهنگی هستند. فقر فضای سبز در محله‌های منطقه بیداد می‌کند و این مسئله مولّد چالش‌های اجتماعی و فرهنگی بسیاری شده است.»


او ادامه می‌دهد: «نوسازی بافت فرسوده، تنها خانه ساختن و افزایش جمعیت در کوچه‌پسکوچه‌های تنگ و باریک محلی نیست. نوسازی بافت فرسوده را می‌توان در ایجاد ورزشگاه محلی، بوستان‌های محلی و مراکز فرهنگی و هنری هم تعریف کرد. زمان آن رسیده که با تمرکز بر این بخش‌ها راه توسعه محلی را در پایتخت دنبال کنیم.»

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار