پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تجاری آمریکا و چین حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آنها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد علت اصلی اختلاف ترامپ و نتانیاهو به روایت رسانه عبری زبان عراقچی به امارات می‌رود واشنگتن: آمریکا و چین برای کاهش کسری تجاری به توافق رسیدند حملات هوایی اسرائیل به سه بندر یمن نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

واکنش سناتور آمریکایی به راهکار پمپئو برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

یک سناتور آمریکایی تصمیم وزیر امور خارجه این کشور برای ارائه طرحی حقوقی که موجب اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شود را مورد انتقاد قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر،  الیزابت وارن سناتور کاندیدای ریاست جمهوری در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا درباره تلاش اخیر مایک پمپئو وزیر امور خارجه این کشور برای ارائه طرحی حقوقی که نشان دهد آمریکا هنوز عضوی از برجام است تا از آن برای اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل در راستای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران استفاده کند، در صفحه توییترش نوشت: ممنوعیت بین‌المللی تسلیحاتی علیه ایران در ماه اکتبر به پایان می‌رسد. دولت آمریکا برای تمدید این تحریم تسلیحاتی ناگهان استدلال می‌کند که آمریکا عضوی از توافقی است که از آن خارج شد. این هیچ معنایی ندارد. تصمیمت را بگیر مایک پمپئو.

 

اظهارات این سناتور آمریکایی در پی این مطرح می‌شود که روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی مطرح کرد: مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در حال آماده‌سازی یک استدلال حقوقی است که نشان دهد آمریکا هنوز عضوی از توافق هسته‌ای با ایران است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از آن خارج شد. این بخشی از یک راهبرد پیچیده برای تحت فشار قرار دادن شورای امنیت سازمان ملل است که تحریم تسلیحاتی علیه تهران را تمدید کرده و اطمینان حاصل کند که تحریم‌های سختگیرانه‌تری علیه ایرانی اعمال شود.

 

‌دولت فعلی آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته‌ای که میان ایران و پنج قدرت جهانی امضا شده بود، از آن خارج شد و در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» تحریم‌های متعددی را بر ایران اعمال کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار