دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پمپئو از وزارت خارجه رفتنی می شود؟

روزنامه واشنگتن پست روز جمعه نوشت: دونالد ترامپ به تازگی مایک پومپئو را برای ترک وزارت امور خارجه آمریکا و حضور در انتخابات مجلس سنا تشویق کرده‌است. اما پومپئو درخواست ترامپ برای حضور در انتخابات مجلس سنا را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 15
کد خبر: ۴۲۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن پست روز جمعه نوشت: دونالد ترامپ به تازگی مایک پمپئو را برای ترک وزارت امور خارجه آمریکا و حضور در انتخابات مجلس سنا تشویق کرده‌است.

 

روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه نوشت: اما پومپئو درخواست ترامپ برای حضور در انتخابات مجلس سنا را رد کرده است.

 

ترامپ در دو هفته گذشته در مورد این موضوع با پومپئو در کاخ سفید صحبت کرده و به وی گفته شما قطعا می توانید کرسی را (در مجلس سنا) برای جمهوریخواهان حفظ کنید.

 

اصرار ترامپ برای انتقال پومپئو به مجلس سنا در حالی است که برخی پیش بینی ها حکایت از آن دارد که جمهوریخواهان در انتخابات پاییز اکثریت و برتری خود را در سنا از دست بدهند و حتی یک کرسی در این مجلس توسط پومپئو از ایالت کانزاس می تواند نقش کلیدی در بازی قدرت ایفا کند.

 

با نزدیک شدن به انتخابات مجلس سنا آمریکا در پاییز سال جاری، ترامپ به طور مرتب از میچ مک کانل رهبر اکثریت سنا و سایر مشاوران سیاسی در مورد بدتر شدن چشم انداز سیاسی جمهوریواهان در سنا گزارش دریافت می کند.

 

جمهوریخواهان هم اکنون در سنا ۵۳ کرسی و دموکرت ها ۴۷ کرسی دارند.

 

جمهوری‌خواهان معتقدند اگر مایک پومپئو وزیر خارجه ایالات متحده در انتخابات سنا در ایالت کانزاس به نمایندگی از آن‌ها شرکت کند، قطعاً به پیروزی دست خواهد یافت؛ اما خودش می‌گوید در این انتخابات شرکت نمی‌کند.

 

پومپئو نماینده کنگره بود و در دولت ترامپ پیش از قرار گرفتن در جایگاه وزارت خارجه ، ریاست سازمان سیا را بر عهده داشت.

 

مک‌دانل رهبر جمهوریخواهان در سنا بعد از آن که سال گذشته پت رابرتز سناتور همحزبی قصد خود را برای بازنشسته شدن اعلام کرد ، از پومپئو خواسته بود برای کسب کرسی مجلس سنا وارد میدان شود تا بتوانند اکثریت جمهوری‌خواه در مجلس سنا را حفظ کنند.

 

کابینه ترامپ همواره با کناره گیری و یا برکناری اعضا مواجه بود به طوری که پیش از این «جان بولتون» مشاور امنیت ترامپ نیز از کاخ سفید اخراج شد.

 

مایک پومپئو از آوریل ۲۰۱۸ میلادی (اردیبهشت ۱۳۹۷) بعنوان هفتادمین وزیرخارجه آمریکا در دولت دونالد ترامپ عهده دار این سمت شد.

 

وی پیش از این از ۲۳ ژانویه ۲۰۱۷ (۴ بهمن ۱۳۹۵) تا ۲۶ آوریل ۲۰۱۸ میلادی (۶ اردیبهشت ۱۳۹۷) رییس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بود.

 

پومپئو بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ نماینده حوزه چهارم انتخابیه ایالت کانزاس در مجلس نمایندگان آمریکا بود.

 

براساس قانون اساسی ایالات متحده، انتخابات مجلس سنای آمریکا هر دو سال یکبار برای انتخاب یک سوم سناتورهای این مجلس برگزار می‌شود. در واقع اعضای این مجلس به سه دسته یک (۳۳ عضو)، دو (۳۳ عضو) و سه (۳۴ عضو) تقسیم‌بندی می‌شوند و هر دو سال انتخابات یک دسته برگزار می‌شود. به این ترتیب هر سناتور برای یک دوره ۶ ساله عضو سنا خواهد بود.

 

منبع: انتخاب

مطالب مرتبط
ارسال نظر