وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

جزئیات اینترنت رایگان به دانش آموزان

جزئیات اینترنت رایگان به دانش آموزان وزیر آموزش و پرورش درباره رایگان شدن اینترنت شبکه شاد، گفت: مصوبه‌ای برای رایگان شدن آن داریم و در حال پیگیری اقدامات اجرایی آن هستیم که ان‌شاءالله عملیاتی شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حاجی میرزایی در حاشیه بازید از روند احداث مجتمع آموزشی علامه طباطبایی در جمع خبرنگاران درباره رایگان شدن اینترنت شبکه شاد، اظهار کرد: مصوبه برای رایگان شدن آن داریم و در حال پیگیری اقدامات اجرایی آن هستیم که ان‌شاءالله عملیاتی شود.

 

وی درخصوص برگزاری امتحانات نهایی گفت: در خرداد، امتحانات نهایی را برگزار می‌کنیم و ۳ هفته نیاز است که برگزار شود؛ دانش‌آموزان بعد از پایان امتحانات نهایی، ۲۰ روز فرصت دارند تا برای کنکور آماده شوند و بر این اساس در دهه اول مرداد کنکور سراسری برگزاری خواهد شد.

 

حاجی‌میرزایی در خصوص امتحانات سایر پایه‌های تحصیلی، ادامه داد: تأکید ما بر برگزاری حضوری امتحانات است اما اگر پروتکل‌های وزارت بهداشت این اجازه را نداد، امتحانات به صورت غیرحضوری خواهد بود که روش غیرحضوری را در آینده اعلام می‌کنیم.

 

وی درباره وضعیت پرداخت اجاره بهای مؤسسان مدارس غیردولتی که مالک حقیقی دارند، گفت: دولت مصوب کرده است که تمام اماکن استیجاری که متعلق به آموزش و پرورش است و در اختیار فعالیت‌های آموزشی قرار گرفته شده است، اجاره این چند ماه که تعطیل بوده، بخشیده شود.

 

حاجی‌میرزایی درباره مجتمع آموزشی در حال ساخت علامه طباطبایی نیز اظهار کرد: این مدرسه یکی از مدارس پرسابقه در منطقه ۱۰ تهران هست که شخصیت‌های بزرگی را به کشور و نظام تعلیم و تربیت تقدیم کرده است و ۳ نفر از وزرای آموزش و رورش در این مدرسه تحصیل کرده‌اند لذا این مدرسه پیشینه درخشانی دارد.

 

وی ادامه داد: مدتی از احداثش می گذشت و نیاز به بهسازی و بازسازی داشت؛ در سال 89 آغاز شده ولی متوقف شده بود که در سال گذشته با جدیت دنبال شده است و اکنون به حدود ۵۰ درصد پیشرفت رسیده است.

 

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به ما اطمینان داد که در مهر ۹۹ این پروژه بزرگ افتتاح می‌شود. این پروژه یک مجتمع آموزشی است که در هر 4 دوره دانش‌آموز می‌پذیرد و بیش از 1300 دانش‌آموز را دربرمی‌گیر که با مبلغ ۴۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سازمان نوسازی احداث می‌شود؛ امیدوام در آینده شاهد پرورش افراد شاخصی در این مدرسه باشیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار