نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟

شرط استخدام در آموزش و پرورش / 4600 سهمیه باقی مانده از آزمون استخدامی 98

شرط استخدام در آموزش و پرورش / 4600 سهمیه باقی مانده از آزمون استخدامی 98 معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گفت: به عنوان یک مسؤول به تمام کسانی که متقاضی حرفه معلمی و ورود به آموزش و پرورش هستند، توصیه می کنم که باید شرایط لازم را دارا باشند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 05
کد خبر: ۴۲۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش در خصوص درخواست تعدادی از مخاطبان این خبرگزاری در سامانه «فارس من» مبنی بر  «الزام به استخدام داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش»، اظهار کرد: امکان تکمیل ظرفیت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیست.

 

وی با بیان اینکه حدود 4800 سهمیه از آزمون قبلی مانده است، ادامه داد: آن میزان سهمیه‌ که استفاده نشده است، به سهمیه‌هایی که امسال دریافت می‌کنیم، اضافه می‌شود؛ کسانی که شرایط دارند باید در آن آزمون ما شرکت کنند و بعد از قبولی علمی، وارد مصاحبه و گزینش می شوند و آن افرادی که قبولی قطعی می شوند، از این سهمیه ها استفاده می‌کنند.

 

الهیار ترکمن در واکنش به این موضوع که برخی از کسانی که در مرحله مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش پذیرفته نشدند نسبت به اینکه چرا هنوز سهمیه باقیمانده وجود دارد و آنها را استخدام نکردند، گلایه‌مند هستند، گفت: این افراد قبول نشدند؛ به همه کسانی که متقاضی حرفه معلمی و ورود به آموزش و پرورش هستند به عنوان یک مسؤول توصیه می‌کنم که باید شرایط را داشته باشند و آموزش و پرورش بر اساس شرایط تصمیم‌گیری می‌کند.

 

وی تصریح کرد: شرایط هم نیازهای داخل مجموعه آموزش و پرورش است و در راستای حقوق دانش‌آموزان و به‌گزینی کسانی که می‌توانند حرفه معلمی را بپذیرند، اقدام می‌شود؛ قرار نیست آموزش و پرورش خودش را با شرایط جامعه تطبیق دهد بلکه شرایط آموزشی و پرورشی مورد نیاز، ملاک اصلی ورود نیرو به آموزش و پرورش است. 

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش بیان کرد: تمام کسانی که متقاضی ورود به حرفه معلمی هستند باید از این شرایط آگاه باشند و تلاش بکنند این شرایط را کسب کنند؛ ضمن اینکه در تمام مراحل آزمون‌های ما موفق شوند.

 

وی تصریح کرد: تمام کسانی که موفق نهایی می‌شوند را جذب می‌کنیم و مجوزهایی که در یک سال استفاده نمی‌شود یعنی افراد دارای شرایط برای جذب آن نیست، به سال بعد اضافه می‌شود.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: علی الهیار ترکمن
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار