بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه

آمریکا دانشمند ایرانی را آزاد می‌کند

رویترز به نقل از یک دیپلمات ایرانی در بخش حافظ منافع ایران در سفارت پاکستان در واشنگتن و یک مقام آمریکایی خبر داد که واشنگتن دانشمند ایرانی را که بازداشت کرده بود، به محض بهبودی از ویروس کرونا آزاد خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 06
کد خبر: ۴۲۲۱۵

سیروس خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه به نقل از یک مقام ایرانی و آمریکایی گزارش داد که واشنگتن «سیروس عسگری» دانشمند ایرانی را که به دلیل نقض تحریم‌های آمریکا زندانی کرده بود، آزاد خواهد کرد.

 

رویترز مدعی شد که آزاد شدن عسگری احتمالا بخشی از مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا باشد و منابعی از ایران به خبرگزاری رویترز گفته‌اند که تهران آماده مشارکت در این مبادله است.

 

«ابوالفضل مهرآبادی» از دیپلمات‌های ایران در بخش حافظ منافع ایران در سفارت پاکستان در واشنگتن گفت که دکتر عسگری ۵۹ ساله، ۱۰ روز پیش در بازداشتگاه آمریکا به کرونا مبتلا شده در حال حاضر تحت درمان قرار دارد و پس از بهبودی، آمریکا را ترک خواهد کرد.

 

مهرآبادی افزود: «ما در حال کار و همکاری با دفتر مهاجرت آمریکا هستیم تا هر چه سریعتر وی را به ایران بازگردانیم.»

 

یک سخنگوی اداره گمرک و مهاجرت آمریکا از ارائه هرگونه جدول زمانی برای آزادی دکتر عسگری خودداری کرد، اما تایید کرد که این سازمان انتظار دارد زمانی که این شهروند ایرانی بهبودی خود را بدست آورد، مسافرت کند.

 

این سخنگو که خواست نامش ذکر نشود گفت که تست ابتلا به کرونای عسگری مثبت بوده و وی در حال حاضر در قرنطینه قرار داشته و در حال درمان است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار