ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

شرایط برگزاری کنکور سراسری از زبان حریرچی

شرایط برگزاری کنکور سراسری از زبان حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر بازگشت بیمارستان‌ها به حالت عادی، گفت: باید با اختصاص بخش یا ساختمانی به بیماران کرونایی، بیمارستان‌ها به روال قبلی خود بازگردند و خدمات به بیماران غیرکرونایی ارائه شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 08
کد خبر: ۴۲۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، ایرج حریرچی ظهر جمعه در حاشیه جلسه ستاد پیشگیری بیماری کوید ۱۹ در استانداری سمنان در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه طی جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیات اولیه در خصوص کنکور، مدارس و دانشگاه‌ها گرفته‌شده است، ابراز داشت: با توجه به اثرگذاری کنکور و برخی آزمون‌ها در آینده دانش آموزان و دانشجویان و از سویی وجود بیماری کرونا نیز برای خانواده‌ها و بسیاری افراد استرس‌زا است.

 

وی افزود: سالن امتحانات معمولاً آرایش مناسبی دارد که نگرانی بابت فاصله اجتماعی نیست، اما ورودی خروجی و برخی سفر‌ها شاید مشکل‌آفرین باشد که از این‌رو برای برگزاری امتحانات تدابیر مناسبی اتخاذشده است.

 

ایرج حریرچی اظهار داشت: در کمیته اجتماعی و امنیتی و در نشست روسای کمیته‌های مقابله با کرونا در حضور رییس جمهوری تصمیمات اولیه برای آیین شب‌های احیا اندیشیده شده و پس از نهایی شدن روز یکشنبه هفته آینده اعلام می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در مورد بسیاری از آیین‌ها هنوز زود است که به شکل سال‌های گذشته بتوان برگشت، بیان کرد: نباید انتظار داشت بازگشت به روند عادی در کشور، برگزاری مراسم‌ها، اجتماعات و دید و بازدید‌های خانوادگی به زودی میسر شود.

 

حریرچی با اشاره به اشتیاق ملت ایران برای برگزاری مراسم شب‌های قدر تصریح کرد: تمهیداتی برای برگزاری ویژه برنامه‌های شب‌های قدر اندیشیده شده تا حداقلِ آسیب رسانی به مردم رخ دهد.

 

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: آزمون‌های سراسری، کارشناسی ارشد، دکتری و آزمون‌هایی که در آینده افراد موثر است با حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود.

 

وی یادآور شد: ورود و خروج و سفر برای حضور در مراکز امتحانی نکته قابل تامل در برگزاری آزمون‌ها برای پیشگیری از شیوع کرونا است که در این زمینه نیز تمهیداتی اندیشیده شده است.

 

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها در مناطق غیرسفید و غیرکم‌خطر در شرایط بحرانی مانند شیوع کرونا، اولین مراکزی هستند که تعطیل می‌شوند و جزو آخرین مناطقی هستند که بازگشایی می‌شوند.

 

طبق گفته ظهر امروز مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۱۰۴۶۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۵۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۶۵۴۱ نفر رسید.

 

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به منظور شرکت در نشست ستاد مشترک استانی و دانشگاهی مبارزه با کرونا سمنان و همچنین نشستی در شاهرود ٢ روزه به استان سمنان سفر کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار