توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

چه دانشجویانی اجازه حضور در دانشگاه را دارند؟

معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: تاکنون فقط به دانشجویان مقطع دکتری که فعالیت در آزمایشگاه‌ها، مزرعه، بیمارستان و … برای آن‌ها ضروری است و به استفاده از سرا‌های دانشجویی نیاز ندارند، اجازه حضور فیزیکی در دانشگاه داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10
کد خبر: ۴۲۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از دانشگاه تهران، سعیدحبیبا در نشست معاونان دانشجویی دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاه تهران که به‌صورت مجازی برگزار شد، افزود: دانشگاه‌ها نمی‌توانند تولید علم را متوقف کنند و ویروس کرونا تا مدت‌ها مهمان جوامع بشری خواهد بود، اما باید با مدیریت صحیح تلاش کنیم شرایط را به روال عادی بازگردانیم و یکی از مهمترین راه‌های مدیریت این شرایط، رعایت بهداشت فردی، عمومی و فاصله‌گذاری اجتماعی است.

 

وی در خصوص بازگشایی دانشکده‌ها، پردیس‌ها و سرا‌های دانشجویی و حضور فیزیکی دانشجویان تصریح کرد: در این زمینه دانشگاه تهران، تابع دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا است. تا این مرحله اجازه حضور فیزیکی به دانشجویان مقطع دکتری که حضور در آزمایشگاه‌ها، مزرعه، بیمارستان و … برای آن‌ها ضروری است و در عین حال نیازی به استفاده از سرا‌های دانشجویی ندارند، داده شده است.

 

معاون دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: دانشجویان مقطع دکتری باید درخواست خود را از طریق سامانه گلستان ارسال کنند که پس از تأیید استاد راهنما، گروه مربوط، آموزش دانشگاه و همچنین کسب گواهی سلامت از اداره کل بهداشت و درمان، می‌توانند در دانشگاه حضور یابند. پس از ارزیابی وضعیت حضور این دانشجویان، بعد از دو هفته، درباره دانشجویانی که نیاز به سرای دانشجویی دارند، تصمیم‌گیری خواهد شد.

 


در این جلسه، پیرامون موضوعات مختلفی مانند نحوه اجرای دستورالعمل بهداشتی بازگشایی دانشکده‌ها و پردیس‌ها برای حضور دانشجویان مقطع دکتری، نحوه توزیع غذای احتمالی در صورت حضور فیزیکی دانشجویان، بررسی وضعیت پیمانکاران سلف سرویس‌ها و بوفه‌ها در دو ماهه اخیر و مناقصه غذای سلف سرویس‌ها برای سال جدید تحصیلی، بحث و تبادل‌نظر شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار