اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

آخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای ۴ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۹۷۴ نفر در جهان به کرونا

آخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای ۴ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۹۷۴ نفر در جهان به کرونا طبق آخرین آمر جهانی تاکنون ۴ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۹۷۴ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند؛ کشور آمریکا با افزایش ۲۵ هزار و ۲۱۸ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته به مجموع یک میلیون و ۳۴۷ هزار مبتلا رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10
کد خبر: ۴۲۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه ۴ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۹۷۴ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید ۱۹) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۲۸۰ هزار و ۴۵۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون یک‌میلیون و ۴۴۱ هزار و ۸۶۶ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش ۲۵ هزار و ۲۱۸ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع یک‌میلیون و ۳۴۷ هزار و ۳۰۹ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۸۰ هزار و ۳۷ آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشور اسپانیا که بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد، با افزایش ۲ هزار و ۶۶۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۲۶۲ هزار و ۷۸۳ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۲۶ هزار و ۴۷۸ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور ایتالیا به‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش یک هزار و ۸۳ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۲۱۸ هزار و ۲۶۸ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۳۰ هزار و ۳۹۵ ایتالیایی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشور‌های انگلیس، روسیه، فرانسه، آلمان و برزیل نیز به ترتیب با ۲۱۵ هزار و ۲۶۰، ۱۹۸ هزار و ۶۹۶، ۱۷۶ هزار و ۶۵۸، ۱۷۱ هزار و ۳۲۴ و ۱۵۶ هزار و ۶۱ مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

آخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای ۴ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۹۷۴ نفر در جهان به کرونا

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشور‌های آمریکا، اسپانیا و آلمان به ترتیب با ۲۳۸ هزار و ۷۸، ۱۷۳ هزار و ۱۵۷ و ۱۴۳ هزار و ۳۰۰ بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده