آمار کرونا در جهان/ جایگاه کرونایی ایران در جهان-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

آمار کرونا در جهان/ جایگاه کرونایی ایران در جهان

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، تازه‌ترین آمار‌ها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۴۱۳ هزار و ۷۳۳ نفر رسیده و تاکنون ابتلای هفت میلیون و ۳۲۳ هزار و ۸۹۱ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

 

 همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون سه میلیون و ۶۰۴ هزار نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

 

از میان سه میلیون و ۳۰۶ هزار و ۱۵۸ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان سه میلیون و ۲۵۲ هزار و ۱۳۲ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۴ هزار و ۲۶ مورد معادل دو درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

 

همچنین از چهار میلیون و ۱۷ هزار و ۷۳۳ پرنده مختومه بیماران مبتلا به کرونا سه میلیون و ۶۰۴ هزار نفر معادل ۹۰ درصد از موارد بهبود یافته و ۴۱۳ هزار و ۷۳۳ نفر معادل ۱۰ درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

 

در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود، اما آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشور‌های این منطقه ابراز نگرانی کرده است.

 

همچنین سازمان جهانی بهداشت روز گذشته با بیان اینکه شیوع کروناویروس به طور کلی در سراسر جهان وخیم‌تر شده است از مقامات کشور‌ها خواست تا اقدامات خود را برای کنترل شیوع این بیماری تشدید کنند.

 

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

 

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

 

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

 

۱. ایالات متحده دو میلیون و ۴۵ هزار و ۵۴۹ مبتلا، ۱۱۴ هزار و ۱۴۸ قربانی

۲. برزیل ۷۴۲ هزار و ۸۴ مبتلا، ۳۸ هزار و ۴۹۷ قربانی

۳. روسیه ۴۸۵ هزار و ۲۵۳ مبتلا، ۶۱۴۲ قربانی

۴. انگلیس ۲۸۹ هزار و ۱۴۰ مبتلا، ۴۰ هزار و ۸۳۳ قربانی

۵. اسپانیا ۲۸۹ هزار و ۴۶ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۳۶ قربانی

۶. هند ۲۷۶ هزار و ۱۴۶ مبتلا، ۷۷۵۰ قربانی

٧. ایتالیا ۲۳۵ هزار و ۵۶۱ مبتلا، ۳۴ هزار و ۴۳ قربانی

۸. پرو ۲۰۳ هزار و ۷۳۶ مبتلا، ۵۷۳۸ قربانی

۹. آلمان ۱۸۶ هزار و ۵۱۶ مبتلا، ۸۸۳۱ قربانی

۱۰. ایران ۱۷۵ هزار و ۹۲۷ مبتلا، ۸۴۲۵ قربانی

 

پس از آن کشور‌های ترکیه با ۱۷۲ هزار و ۱۱۴ مبتلا، فرانسه با ۱۵۴ هزار و ۵۹۱ مبتلا، شیلی با ۱۴۲ هزار و ۷۵۹ مبتلا، مکزیک با ۱۲۴ هزار و ۳۰۱ مبتلا، پاکستان با ۱۱۳ هزار و ۷۰۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۱۰۸ هزار و ۵۷۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

 

سپس کانادا با ۹۶ هزار و ۶۵۳ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۴۶ مبتلا، قطر با ۷۱ هزار و ۸۷۹ مبتلا، بنگلادش با ۷۱ هزار و ۶۷۵ هزار مبتلا، بلژیک با ۵۹ هزار و ۴۳۷ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۵۲ هزار و ۹۹۱ مبتلا و بلاروس با ۵۰ هزار و ۲۶۵ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

 

همچنین کشور‌های هلند، سوئد، اکوادور، کلمبیا، امارات متحده عربی، سنگاپور، مصر، پرتغال، کویت، اندونزی، سوئیس، اوکراین، لهستان، ایرلند، آرژانتین، فیلیپین، افغانستان، رومانی و جمهوری دومینیکن بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار