اتحادیه اروپا تحریم اسرائیل را درنظر دارد؟-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

اتحادیه اروپا تحریم اسرائیل را درنظر دارد؟

یک رسانه رژیم صهیونیستی گزارش داد، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش دارد این اتحادیه اقدام به مجازات و وضع تحریم علیه این رژیم در صورت اجرای طرح الحاق کرانه باختری کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10
کد خبر: ۴۲۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اسرائیل هیوم گزارش کرد، کمیسیون امور خارجی اتحادیه اروپا مذاکراتی را بر سر تحریم و مجازات اسرائیل در صورت اجرای طرحش برای الحاق کرانه باختری به منظور اعلام حاکمیت بر آن مطابق با طرحی که دولت دونالد ترامپ برای خاورمیانه ارائه کرده، داشته است.

 

رژیم صهیونیستی اعلام کرده، قرار است این طرح الحاق را اول ژوئیه با حمایت دولت آمریکا اجرا کند.

 

یک منبع آگاه به اسرائیل هیوم گفت، جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا کسی است که به دنبال اجرای طرح تحریم اسرائیل است و به خصومت داشتن نسبت به این رژیم شناخته شده است.

 

منشور اتحادیه اروپا تصریح داشته تمامی تصمیمات مهم این اتحادیه در حوزه سیاست خارجی تنها باید با اتفاق نظر میان 27 کشور عضو آن اتخاذ شوند و بنابراین گمان می‌رود که برخی همپیمانان اسرائیل در اروپا شامل مجارستان، رومانی، بلغارستان و جمهوری چک جلوی هرگونه تلاش بورل برای وضع تحریمهای عمده علیه آن را بگیرند.

 

این در حالی است که کشورهایی نظیر سوئد، ایرلند و لوکزامبورگ به دنبال دادن شدیدترین پاسخ به رژیم صهیونیستی از جمله با معلق ساختن توافق شراکت اتحادیه اروپا با این رژیم که تنظیم کننده روابط میان آنهاست، هستند.

 

یک مجازات بالقوه دیگری که در نظر گرفته شده، کنار گذاشتن اسرائیل از یک طرح تحقیقات و نوآوری های علمی و فن‌آوری بلندپروازانه در اتحادیه اروپا به نام طرح "هورایزن یوروپ" است که قرار است در فاصله سالهای 2021 تا 2027 به اجرا در بیاید.

 

سناریوی سوم نیز مربوط به خروج اتحادیه اروپا از توافق موسوم به "آسمانهای باز" با اسرائیل است. این اقدامات می توانند ضربه اقتصادی چشمگیری به اسرائیل بزنند. وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا قرار است در نشست بعدی که برای روز پنجشنبه آینده برگزار می شود درباره این مساله و الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی به بحث بپردازند هر چند که بعید است در این نشست تصمیمی قطعی گرفته شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار