اتحادیه اروپا تحریم اسرائیل را درنظر دارد؟-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

اتحادیه اروپا تحریم اسرائیل را درنظر دارد؟

یک رسانه رژیم صهیونیستی گزارش داد، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش دارد این اتحادیه اقدام به مجازات و وضع تحریم علیه این رژیم در صورت اجرای طرح الحاق کرانه باختری کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10
کد خبر: ۴۲۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اسرائیل هیوم گزارش کرد، کمیسیون امور خارجی اتحادیه اروپا مذاکراتی را بر سر تحریم و مجازات اسرائیل در صورت اجرای طرحش برای الحاق کرانه باختری به منظور اعلام حاکمیت بر آن مطابق با طرحی که دولت دونالد ترامپ برای خاورمیانه ارائه کرده، داشته است.

 

رژیم صهیونیستی اعلام کرده، قرار است این طرح الحاق را اول ژوئیه با حمایت دولت آمریکا اجرا کند.

 

یک منبع آگاه به اسرائیل هیوم گفت، جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا کسی است که به دنبال اجرای طرح تحریم اسرائیل است و به خصومت داشتن نسبت به این رژیم شناخته شده است.

 

منشور اتحادیه اروپا تصریح داشته تمامی تصمیمات مهم این اتحادیه در حوزه سیاست خارجی تنها باید با اتفاق نظر میان 27 کشور عضو آن اتخاذ شوند و بنابراین گمان می‌رود که برخی همپیمانان اسرائیل در اروپا شامل مجارستان، رومانی، بلغارستان و جمهوری چک جلوی هرگونه تلاش بورل برای وضع تحریمهای عمده علیه آن را بگیرند.

 

این در حالی است که کشورهایی نظیر سوئد، ایرلند و لوکزامبورگ به دنبال دادن شدیدترین پاسخ به رژیم صهیونیستی از جمله با معلق ساختن توافق شراکت اتحادیه اروپا با این رژیم که تنظیم کننده روابط میان آنهاست، هستند.

 

یک مجازات بالقوه دیگری که در نظر گرفته شده، کنار گذاشتن اسرائیل از یک طرح تحقیقات و نوآوری های علمی و فن‌آوری بلندپروازانه در اتحادیه اروپا به نام طرح "هورایزن یوروپ" است که قرار است در فاصله سالهای 2021 تا 2027 به اجرا در بیاید.

 

سناریوی سوم نیز مربوط به خروج اتحادیه اروپا از توافق موسوم به "آسمانهای باز" با اسرائیل است. این اقدامات می توانند ضربه اقتصادی چشمگیری به اسرائیل بزنند. وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا قرار است در نشست بعدی که برای روز پنجشنبه آینده برگزار می شود درباره این مساله و الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی به بحث بپردازند هر چند که بعید است در این نشست تصمیمی قطعی گرفته شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار