ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

تغییر سیاستی در مبادله زندانیان بین ایران و ‌آمریکا نداریم

تغییر سیاستی در مبادله زندانیان بین ایران و ‌آمریکا نداریم وزیر امور خارجه با بیان اینکه مبادله زندانیان و بازداشت شدگان بین ایران و ‌آمریکا مشکلی ندارد و نیاز به مذاکره ای نداریم، گفت: مبادله زندانیان با هماهنگی حافظ منافع آمریکا در ایران انجام می شود و تغییر سیاستی در این زمینه نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «سیدحسین نقوی‌حسینی» با تشریح نشست امروز (دوشنبه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه امروز با هدف طرح سوال نمایندگان از وزیر امور خارجه، با حضور محمدجواد ظریف و معاونان وی برگزار شد. در ابتدای جلسه ظریف گفت «تلاش جمهوری اسلامی ایران حفظ وحدت و تقویت دولت مرکزی افغانستان است و این حادثه اخیر هم که دستاویزی برای دشمنان ایران و افغانستان قرار گرفته، نیازمند بررسی دقیق و تحقیقات بیشتر است و حتما موضوع را حل و فصل می‌کنیم.»

 

وی ادامه داد: وزیر امور خارجه در این نشست یادآور شد که «حادثه اخیری که در خلیج فارس اتفاق افتاد، موجب تاسف و تاثر شد.  این حادثه را به خانواده شهدا و همچنین به مردم عزیز تبریک و تسلیت عرض می‌کنیم.»

 

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ظریف در این جلسه گفت که «جمهوری اسلامی ایران به شدت به دنبال تنش‌زدایی در منطقه است و در این زمینه از همه توان خود استفاده می‌کند.» 

 

آمریکا به هر بهانه‌ای نمی‌تواند مانع لغو تحریم های تسلیحاتی شود

نقوی حسینی افزود: وزیر امور خارجه در ادامه نشست گفت که «نامه ۹ صفحه‌ای اینجانب با ۴ عنوان به دبیرکل سازمان ملل، افشای تخلفات و اقدامات خلاف قانون آمریکایی‌ها و تخلفات اروپایی‌ها است. ایران همیشه خواستار بازگشت به برجام و اجرای تعهدات همه طرف‌های۱+۵ بوده است. ایران ماده ۳۶ برجام را عملیاتی کرد و همیشه اعلام کرده که هرگاه طرفین به برجام برگردند، تعهداتش را اجرا می‌کند.»

 

وی ادامه داد: وزیر امور خارجه یادآور شد که «آمریکایی‌ها در تلاشند تا مانع لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران مطابق برجام شوند که قطعا این اقدام خلاف تعهدات بین‌المللی است. آنها در صدور قطعنامه با استناد به برجام موفق نخواهند شد. آمریکا نمی‌تواند به برجام  استناد کند چراکه از آن خارج شده است. به هر حال ما همه تلاش خود را به کار گرفتیم که آمریکا نتواند به هر بهانه‌ای برای کشور مشکل ایجاد کند.»

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: ظریف همچنین گفت که «آژانس در این زمینه نقش مهمی دارد. آرام آرام به پایان محدودیت‌های مطابق برجام از جمله پایان تحریم‌ تسلیحاتی بعد از پنج سال و پایان تحریم موشکی ایران بعد از هشت سال و پایان نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای بعد از ۱۰ سال نزدیک می‌شویم و امتیازات مهمی نصیب جمهوری اسلامی ایران می‌شود.»

 

مبادله زندانیان بین ایران و آمریکا به مذاکره نیاز ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزیر امور خارجه در ادامه نشست امروز افزود که «مبادله زندانیان و بازداشت‌شدگان بین ایران و آمریکا مشکلی ندارد و نیاز به مذاکره نداریم و ما اصلا مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت اما مبادله زندانیان با هماهنگی حافظ منافع آمریکا در ایران انجام می‌شود. سخنگوی دولت نیز همین موضوع را اعلام کرده است لذا تغییر سیاستی نداریم.»

 

از آنجایی که هیچ کدام از ۱۰ سوال‌کننده در کمیسیون حضور پیدا نکردند، هیچ سوالی از محمدجواد ظریف در این جلسه مطرح نشد.

 

منبع: ایرنا
 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار