انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

اقدامات ریاضتی عربستان

وزیر دارایی عربستان امروز اعلام کرد: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی عربستان امروز اعلام کرد: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر می‌کند و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می‌کند.

 

محمد الجادهان، وزیر دارایی عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «کمک هزینه زندگی از ابتدای ماه ژوئن موقتا قطع می‌شود و مالیات بر ارزش افزوده نیز از ابتدای ماه جولای از 5 درصد به 15 درصد افزایش می‌یابد.»

 

«اقدامات دردناک است، اما برای حفظ ثبات مالی و اقتصادی در میان و بلند مدت لازم است... و برای مقابله با بحران بی سابقه ناشی از شیوع کرونا با حداقل خسارت ممکن ضروری است.»

 

گفته می‌شود، در سال 2018، عربستان پس از اینکه قیمت داخلی گاز را بالا برد و مالیات بر ارزش افزوده را مقرر کرد، به منظور جبران هزینه‌های زندگی به هر کارمند دولتی هزار ریال (267 دلار) پرداخت کرد.

 

بر اساس آمار رسمی منتشره در ماه دسامبر، عربستان حدود 1.5 میلیون کارمند در بخش دولتی دارد.

 

بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان درحالی که از سقوط قیمت نفت رنج می برد، همزمان، اقداماتی برای مبارزه با شیوع کرونا انجام داده که رشد اقتصاد این کشور را کند می‌کند.

 

پس از اینکه عربستان در سه ماهه سوم کسری بودجه 9 میلیارد دلاری ثبت کرد، اقدامات ریاضتی ثبت شد.

 

درآمدهای نفتی عربستان در سه ماه نخست امسال 24 درصد نسبت به پارسال کاهش یافته و به 34 میلیارد دلار رسیده است و به طور کلی درآمدهای این کشور 22 درصد افت داشته است.

 

بنا بر این بیانیه، مجموع کاهش هزینه‌های دولتی و پروژه‌ای که این کشور در نظر گرفته است، حدود 100 میلیارد ریال (26.6 میلیارد دلار) است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر